Koronasituasjonen

Kriseledelsen gjennomfører egne beredskapsmøter mandager, onsdager og fredager hvor det aktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter. 

Her får du kronologisk oversikt Temaside om korona Nowy koronawirus

02.12.2020 14.13

Andre typer kart

Er du ute etter et kart for å oppleve kommunen? Se vårt opplevelseskart (PDF, 12 MB) Er du ute etter kart over stier og turløyper? Se turløyper

Kart

Kart - arealplaner

Her finner du en kartportal som inneholder basiskart og mange typer temakart, samt arealplaner som gir oversikt over planprosess, status og plandokumenter.

Forenklet kartløsning - Holmestrand

Forenklet kartløsning med fokus på brukervennlighet er en rask løsning som også fungerer på nettbrett og mobil, men som da har noe begrenset innhold og funksjonalitet. Kartløsningen for folk flest.

Forenklet kartløsning - kart over Holmestrand

Vestfoldkart

En mer avansert løsning med kart og arealplan for Vestfold. I kartet finner du blant annet eiendomsinformasjon, tidligere byggesaker og pågående byggesaker, med mer. Kartløsningen mest for fagpersonell.

Standardkart - med kart og arealplan

Nyttig informasjon om kartløsningen

Viktig informasjon om kartløsningen

Det tas forbehold om at det kan forekomme feil på kartet, bla. gjelder dette eiendomsgrenser, ledninger/kabler, kummer m.m. som i forbindelse med prosjektering/anleggsarbeid må undersøkes nærmere.

 

Til toppen