Treningsøvelser på video for eldre

Nå som aktiviteter i regi av dagsenter, foreninger, eldresenter og andre treningstilbud er stengt, så finnes det alternative måter å holde seg i aktivitet på. Det å følge en instruktør via skjerm hjemmefra eller på et sykehjem - er noe stadig flere får øynene opp for.

Her finner du to treningsvideoer

Aktivitetssenter for seniorer - Sandetun

Aktivitetssenter for seniorer - Sandetun

Sandetun aktivitetssenter er et uformelt treffsted med fokus på sosialt samvær, kultur og aktivitet. Ta deg en kopp kaffe i hyggelige omgivelser, møt gamle og nye venner.

Bli med på ulike hobbygrupper, eller start en egen. Nyt et nydelig og næringsrikt måltid hver dag, eller et lite glass vin på Helge pub i ny og ne. Foredrag og konserter av høy kunstnerisk kvalitet kan oppleves nesten hver uke. I våre lokaler har vi også frisør- og fotterapisalong som tilbyr pensjonistpriser.  

Aktivitetssenteret er et åpent og inkluderende fellesskap der alle kan delta ut fra egne ønsker og behov. Gjennom samvær og deltakelse i aktiviteter ved aktivitetssenteret fremmes vennskap, tilhørighet og sosialt nettverk.

Aktivitetssenteret er avhengig av frivillighet for å kunne opprettholde det høye aktivitetsnivået og videreutvikle det. Om du ønsker å bidra med litt av din tid til en aktivitet eller praktisk arbeid, så ta kontakt med aktivitetssenteret eller Sande frivilligsentral.

Åpningstider

Mandag – fredag kl. 10.00-15.00

Kontakt

Tlf. 33 78 70 20/22
E-post: birgit.nyen@holmestrand.kommune.no

Besøksadresse

Revåveien 34
3070 Sande

Frisør og fotterapi

I lokalene på Sandetun aktivitetssenter finner du også frisør- og fotterapisalong. De tilbyr behandling til pensjonistpriser.

Kari Lene & Hildes frisørsalong

Tlf. 412 55 953

Mandag til torsdag kl. 09 - 15
Fredag kl. 09 - 14

Ettermiddags- og kveldstimer etter avtale.

Fotterapi

Tlf. 33 77 67 90

Mandag til fredag kl. 09.00 - 16.00