Koronasituasjonen

Ledelsen gjennomfører egne beredskapsmøter mandag, onsdag og fredag hvor det aktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter. 

Kronologisk oversikt Temaside: korona Vaksine Test deg Nowy koronawirus

24.02.2021 13.36

Aktivitetssentre for seniorer åpner gradvis i mars

Kommunens aktivitetssentre har vært stengt i en lengre periode, men vil åpne gradvis fra uke 11. Vi håper denne nyheten vil glede mange.

Kjærsenteret aktivitetssenter planlegger åpning tre dager i uken, på tirsdag, onsdag og torsdager. Aktiviteter som normalt er på disse ukedagene starter opp samtidig, og justeres for nødvendige smitteverntiltak. Konkret innhold i aktivitetene blir informert om ved oppstart.

Sandetun aktivitetssenter vil i samarbeid med frivillige ha et tilbud en til to dager i uken. Tilbudet vil være på en alternativ møteplass, da lokalene til Sandetun fortsatt, av smittevernhensyn, blir benyttet av andre tjenester.

Her finner du to treningsvideoer

Aktivitetssenter for seniorer - Sandetun

Aktivitetssenter for seniorer - Sandetun

Sandetun aktivitetssenter er et uformelt treffsted med fokus på sosialt samvær, kultur og aktivitet. Ta deg en kopp kaffe i hyggelige omgivelser, møt gamle og nye venner.

Bli med på ulike hobbygrupper, eller start en egen. Nyt et nydelig og næringsrikt måltid hver dag, eller et lite glass vin på Helge pub i ny og ne. Foredrag og konserter av høy kunstnerisk kvalitet kan oppleves nesten hver uke. I våre lokaler har vi også frisør- og fotterapisalong som tilbyr pensjonistpriser.  

Aktivitetssenteret er et åpent og inkluderende fellesskap der alle kan delta ut fra egne ønsker og behov. Gjennom samvær og deltakelse i aktiviteter ved aktivitetssenteret fremmes vennskap, tilhørighet og sosialt nettverk.

Aktivitetssenteret er avhengig av frivillighet for å kunne opprettholde det høye aktivitetsnivået og videreutvikle det. Om du ønsker å bidra med litt av din tid til en aktivitet eller praktisk arbeid, så ta kontakt med aktivitetssenteret eller Sande frivilligsentral.

Rutiner - Smittevern ved aktivitetssentrene

Hvis det er noe du lurer på, ta kontakt med oss på telefon 33 78 70 20 eller 918 02 821.
Tusen takk for at dere følger rutinene.

Åpningstider

Mandag til fredag fra kl. 10.00 – 15.30 og lørdag kl. 11.00 – 14.00.

Kontakt

Tlf. 33 78 70 20/22
E-post: birgit.nyen@holmestrand.kommune.no

Besøksadresse

Revåveien 34
3070 Sande

Frisør og fotterapi

I lokalene på Sandetun aktivitetssenter finner du også frisør- og fotterapisalong. Her tilbys behandling til pensjonistpriser.

Kari Lene & Hildes frisørsalong

Mandag til torsdag kl. 9-15
Fredag kl. 9-14
Tlf. 412 55 953

Ettermiddags- og kveldstimer etter avtale.

Fotterapi

Mandag til fredag kl. 9-16
Tlf. 33 77 67 90

Til toppen