Friskliv UNG-kurs - bedre helse for deg mellom 6 - 16 år

Vil du bli mer aktiv? Strever du med søvnen? Ønsker du hjelp med gode matvaner? Da kan Friskliv UNG-kurs være noe for deg! 

Endring av levevaner

Det er krevende å endre livsstil og lykkes med sunnere hverdagsvaner. Vi ønsker å gi støtte til dere som trenger et «løft» i hverdagen og tar i bruk noen verktøy som kan bidra til endring og økt livskvalitet. En slik endringsprosess handler ofte å gjøre små justeringer i hverdagen, og hvordan små grep kan føre til store endringer.

personer på skateboard og sparkesykkel - Klikk for stort bildeFå bedre livsvaner med Friskliv UNG Pexels

Informasjon om Friskliv UNG-kurs

Friskliv UNG tilbyr kurs for deg som ønsker endring av levevaner.

Kurset er rettet mot barn og ungdom mellom 6-16 år og deres familier. Det er først og fremst tenkt deltakelse fra foresatte, men barn fra 9 år kan bli med der det er hensiktsmessig. Ungdom kan delta selvstendig. Temaer vi fokuserer på i kurset er kosthold, aktivitet og søvnutfordringer. Det er ønskelig at man velger seg ett tema å fokusere på under kurset for å kunne jobbe med konkrete målsettinger.

Kursopplegget:

  • Seks deltakere per kurs
  • oppstart hvert semester, i september og i februar
  • felles informasjonsmøte (på ettermiddag/kveldstid) i tillegg til fire individuelle oppfølginger med fysioterapeut/frisklivsveileder (på dagtid).
  • Sted: Helsestasjonen i Sande.

Har du spørsmål, så ta gjerne kontakt, eller meld deg på her (kontaktskjema nederst på siden), så tar vi kontakt. 

Tilbudet er gratis!

Påmelding

Hvem som helst kan henvise (fastlege, andre hjelpetjenester, lærere, foresatte eller barnet/ungdommen selv). Fortell kort hvem du er og hvorfor du vil delta på kurset, oppgi alder og om du har gått på kurs hos oss tidligere. Ta også kontakt dersom du ønsker mer informasjon om tilbudet. 

Kontakt

For mer informasjon eller påmelding, ta kontakt med ergo-/fysioterapitjenesten:

 

Friskliv UNG-logo - Klikk for stort bildeFriskliv UNG Frisklivssentralene