Koronasituasjonen

14.04.2021 13.42

Arrangementer og aktiviteter

Det skjer

Holmestrand kommune byr på mange ulike kultur- og fritidstilbud. Om du er interessert i kunst, musikk, idrett eller friluftsliv, så finner du mye spennende i kalenderen på siden. Ønsker du å delta i en fritidsaktivitet? Se gjennom fritidstilbudet til lag og foreningene her på siden.

Følg Kulturkontoret Holmestrand på sosiale medier for å få med deg mer av det som skjer.

Kulturkontoret Holmestrand på Facebook

Kulturkontoret Holmestrand på Instagram 

Bli med på årets digitale 17. mai!

Skjermdump digital nasjonalsang 2020 - Klikk for stort bildeDigitalt bidrag i fjor: Nasjonalsangen sunget og spilt av 120 innbyggere. Holmestrand kommune I år vil den offisielle 17. mai-feiringen bli digitalt igjen og alle som ønsker, kan bidra til å gjøre den ekstra hyggelig ved å sende inn et videoopptak av den nye kommunesangen "Lenge leve Holmestrand" som deretter blir satt sammen til én stor video. Videoen sendes på selve 17. mai som en del av den offisielle direktesendingen.

Sangen hadde premiere i slutten av 2019, da fremført av skoleklasser fra Sande, Hof og Holmestrand. Bak sangen står komponist og musikkprodusent Arnstein Roch Øverland og musikere, historisk interesserte og tekstforfattere fra Hof, Sande og Holmestrand: Bjørn Luksengård, Julie Vega Dahl, Fred Nordseth, Jann Øverland og John Erik Bruun Olsen.

Sangen er lett å lære seg og har en fin melodi med tekst som forteller om vår flotte kommune. Innbyggerne som ønsker å bidra og sende inn sitt opptak, kan velge om de vil synge eller spille instrument.

Slik blir du med

Det spiller ingen rolle om man har sunget før eller er nybegynner på instrument. Det som gjelder er kun lysten til å skape noe sammen og å prøve seg.

Du melder deg på ved å sende en e-post til kultur@holmestrand.kommune.no eller ringe til kulturkonsulent Sonja Søtje-Andresen på 95 11 64 45. 

I e-posten skriver du navn, alder og om du vil synge eller spille instrument og så får du tilsendt en liten veileder, lydfil, tekst eller noter. For å ta opp videoen holder det med å bruke smarttelefonen.

Påmeldingsfristen er 2. mai.

Her kan du lese mer 

-----------------------------------------------------

UKM - Ung Kultur Møtes! Påmeldingen er i gang

Klikk for stort bildeUKM har mange spennende tilbud året rundt. UKM UKM i Norge har eksistert siden 1985 og er DEN kulturelle møteplassen der ungdommer viser hva de er opptatt av i fritiden og blir kjent med mange andre.

Dans, sang, spille i band, tegne, skateboard, film eller dataspill er bare noen eksempler.

I Holmestrand kommune jobber vi mot et stort digitalt UKM-show 7. mai 2021. Etter showet fortsetter UKM med små opptredener og workshops utover året. Her kan du lese mer om UKM og melde deg på.

Her får du vite mer om UKM

 

Kalender: Hva skjer i Holmestrand kommune

Se programmet eller registrer ditt arrangement gratis.

Kalender på Visit Holmestrand

 

Attraksjoner og aktiviteter 

Visit Vestfold - Holmestrand

 

Fritidstilbud i Holmestrand kommune

Oversikt over fritidstilbudet til lag og foreningene i Holmestrand kommune.

Fritidstilbud på FrivilligAktiv.no 

Til toppen