Den Kulturelle Spaserstokken

Den Kulturelle Spaserstokken

ensemble Underholdningsvogna - Klikk for stort bildeEnsemblet Underholdningsvogna på vei til Holmestrand! Underholdningsvogna Den Kulturelle Spaserstokken tilbyr profesjonell kunst- og kulturformidling for eldre. Vi gleder oss veldig til å endelig kunne spille for publikum igjen. Her finner du det foreløpige programmet, flere arrangementer er under utarbeidelse. 

Følg oss gjerne på Facebooksiden til Kulturkontoret Holmestrand for informasjon over flere kulturelle aktiviteter.

Klikk for stort bildeUnderholdningsvogna i mai og juni. Underholdningsvogna I juni: Nylonstrømpa med ensemblet Underholdningsvogna.

Les mer om forestillingen i linken under. Husk at det er begrenset med plasser på grunn av smittevern og at det kreves plassbestilling.

 

 

 

Ida Fuglerud - Klikk for stort bildeIda Fuglerud i Duo Entré privat I juni: "Mange små perler" med Duo Entré - for beboere på bo- og behandlingssentrene

Torsdag 10. juni

Holmestrand bo- og behandlingssenter kl. 10

3-tallet kl. 11.15

Rovebakken kl. 12.00 

Fredag 11. juni 

Hof bo- og behandlingssenter kl. 10

Sandetun bo- og behandlingssenter kl. 11

 

Les mer om konserten i linken under.

Til høsten:

I september: To med Teigen

Erik Damberg & Erik Norheim presenterer konserten “To Med Teigen” - en musikalsk hyllest til den folkekjære artisten Jahn Teigen. Med spilleglede, humor og høy allsangfaktor får publikum gjenhør med alle de mest kjente låtene til Jahn. Syng med på bl.a “Optimist”, “Do-Re-Mi”, “Min Første Kjærlighet”, “Adieu” og “Bli Bra Igjen” pluss mange andre. Erik & Erik har spilt profesjonelt og underholdt i en årrekke. De erfarne musikerne spiller gitar, piano og synger, og får lett publikum med på notene.

“To Med Teigen” er en konsert du ikke bør gå glipp av. 

Datoer:

Tirsdag 28. september

kl. 12 Botne aktivitetssenter, Gurannveien 5, 3080 Holmestrand

kl. 15 Hof flerbrukshus, Voldshagan, vis à vis Hof kafe

Torsdag 30. september

Kl. 12 Sandetun aktivitetssenter, Revåveien 34, 3070 Sande

Kl. 16 Kjærsenteret aktivitetssenter, Langgaten 8, Holmestrand (sentrum)

 

I september og november: "Hytteturen" med duoen Den Gode Melodi

duo den gode melodi - Klikk for stort bildeDuoen Den gode melodi på høstprogrammet Teater Ibsen Dette er en hyggelig kabaret om den tiden da hytter var små, lå øde til, hadde utedo, og ikke innlagt vann. Vi reiser tilbake til sekstitallet! Mer informasjon finner du  i linken under.

Flere tilbud kommer.

--------------------------------------

Christine Meyer & Geir Langslet - Klikk for stort bildeI 2020 sto Christine Meyer og Geir Langslet på scenen med programmet "Fra Tina til Piaf". Marianne M. Jonassen Hva er Den kulturelle spaserstokken?

Den Kulturelle Spaserstokken er et kulturformidlingsprogram for seniorer og skal tilby et godt, variert og profesjonelt kulturtilbud.

Målet med Den kulturelle spaserstokken er:

  • å sørge for profesjonell kunst- og kulturformidling av høy kvalitet til eldre.

  • å legge til rette for økt samarbeid mellom kultursektoren og omsorgssektoren, slik at det utvikles gode kunst- og kulturprosjekter lokalt innenfor et mangfold av sjangre og uttrykk.

  • å bidra til at eldre får et tilpasset kulturtilbud på arenaer der de eldre befinner seg i dagliglivet.

Satsingsområder

Oaser: Små kulturinnslag på sykehjemmet eller eldresentre, som er gode vitamininsprøytinger for den enkelte bruker og for felleskapet.

Tur til kultur: Turer til operaer, teaterforestillinger, konserter eller utstillinger.

Omsorgssang: Sang og musikk integrert i daglig omsorg på sykehjem og i omsorgsboliger. I første omgang rettes omsorgssang mot demente. Målet er å naturliggjøre sang som en del av daglig omsorg. Forskning viser til at omsorgssang kan redusere medisinbruk, demper uro og setter i tillegg den som synger i godt humør. Grunnleggeren av omsorgssang er Dr. Audun Myskja, overlege og musikkterapeut.

Toppbilde: Digital julekonsert 2020 med Randi Gunhildstad, Arnstein Roch Øverland og Rune Jensen

Kontakt Den kulturelle spaserstokken

Kulturkontoret Holmestrand v/Sonja Søtje-Andresen, tlf 95116445

E-post: sonja.sotje-andresen@holmestrand.kommune.no

 

Se også nettsidene til aktivitssentrene i Holmestrand kommune

Til toppen