Koronasituasjonen

14.04.2021 13.42

Fritidsklubber

Fritidsklubber

Fritidsklubbene er åpne

På grunn av smitteverntiltak 5B har vi tilpasset åpningstidene for fritidsklubbene. Tidene finner du litt lenger nede på siden.

I tillegg til de fysiske åpningstidene kan vi også møtes digitalt, prate, spille eller snakke med en voksen på Holmestrand fritidsklubb på Discord.

Holmestrand fritidsklubb digitalt på Discord

Det er tre fritidsklubber i kommunen - i Hof, Holmestrand og Sande. Her kan du spille spill, bordtennis og biljard, se film, gjøre lekser eller bare henge og prate med venner. Tilbudet er gratis og åpent for alle ungdommer. 

Åpningstider 2021:

Klikk for stort bildeGraffitikunst i Holmestrand fritidsklubb Sonja Søtje-Andresen På grunn av smittevernhensyn gjelder for tiden andre åpningstider på de tre klubbene enn ungdommer er vant til. For å ikke blande kohorter, åpner klubbene for kun én trinn per kveld. Inntil videre er det dessverre ikke mulig å møte opp i døren utenom tildelt tid. Det blir heller ikke salg av kioskvarer, men det er mulig å med seg egen mat og drikke.

Tidene og aktuell informasjon deles også på fritidsklubbenes Instragamsider:

Holmestrand ungdomsklubb og Det store gule huset

 

 

Fritidsklubb på Det store gule huset, Sande

8. trinn: Mandager kl. 14 -18

9. trinn: Onsdager kl. 14-18

10. trinn: Torsdager kl. 14-18

Fritidsklubben i Holmestrand, Backergården (torsdager)

8. trinn: 15. april kl. 17-21

9. trinn: 22. april kl. 17-21

10. trinn: 29. april kl. 17-21

Osv.

Fritidsklubben i Hof (onsdager)

 8. trinn: 14. april kl. 18-21

10. trinn: 21. april kl. 18-21

7. trinn: 28. april kl. 17.30 - 20

Fritidsklubbene holder stengt 13, 17 og 24 mai.

Meld deg på UKM - Ung Kultur Møtes!

Klikk for stort bildeUKM har mange spennende tilbud året rundt. UKM UKM er DEN kulturelle møteplassen for ungdom, der de kan vise hva de er opptatt av i fritiden og bli kjent med mange andre. Dans, sang, spille i band, tegne, skateboard, film eller dataspill er bare noen få eksempler. Det er også mulig å bli med på videoredigering, som programleder eller medarrangør.

UKM sprer seg over hele året med show, små opptredener og workshops.

I Holmestrand kommune jobber vi for et stort digitalt UKM-show 7. mai 2021.

Les mer om UKM og meld deg på

Les mer om UKM i Holmestrand kommune

 

Digital klubb: Sammen skal vi utforme Discord-klubben

Fritidsklubbene har utvidet med digital møteplass på Discord. Noen har allerede begynt å ta den i bruk, men Discord-klubben er fortsatt i en startfase og sammen med ungdommene skal den nå utformes slik de selv ønsker at den skal være.

Klikk for stort bildeMari Syrstad fra fritidsklubben er logget på Discord-klubben Holmestand kommune La ungdommene logge seg på, se seg rundt og være med i et spennende prosjekt. De ansatte i fritidsklubbene er behjelpelige ved spørsmål og med å komme i gang.

Holmestrand fritidsklubb på Discord

Hva er Discord-klubben?

Akkurat som på fysiske klubbdager kan ungdommer møtes på ulike rom for å småprate, gjøre lekser, spille musikk eller dele memes. De voksne på fritidsklubbene er også pålogget og kan enkelt kontaktes.

Discord-klubben er en lukket server for ungdommer i Holmestrand kommune. Medlemmene må registrere seg i klubben, godkjennes av de ansatte og følge klubbens regler, akkurat som på de fysiske klubbene. Dette for at det skal være en trygg, sosial og inkluderende plass å møtes.

Et stort pluss for Discord-klubben er at ungdommer fra alle kanter i kommunen kan møtes uansett bosted, skole eller klassetrinn de går på. På plattformen kan man finne nye venner og likesinnede som man ellers kanskje ikke hadde møtt på de fysiske klubbdagene. Discord-klubben kommer også til å holde ungdommene oppdatert over andre aktiviteter og ferietilbud i kommunen.

Les mer om Discord-klubben

Klubben i Sande (Det store gule huset)

Besøksadresse: Kirkesanger Pedersens vei 15, 3070 Sande

Kontakt: Solveig Sunnarvik og Mari Syrstad, mobil 91917850

E-post: solveig.sunnarvik@holmestrand.kommune.no

Klubben i Hof (Hof skole)

Besøksadresse: Lindsetveien 1, 3090 Hof

Foreldre hjelper til å arrangere i samarbeid med de ansatte. Takk til foreldre som gjør dette mulig - og er du ikke allerede på lista, men ønsker å bidra, vennligst kontakt Linda Lie på tlf: 920 18 138.
I sommer skal klubben flytte til det nye flerbrukshuset, kombinert med bibliotek. 

Klubben i Holmestrand (Backergården)

Besøksadresse: Langgaten 28, 3080 Holmestrand. Inngang på baksiden.

Kontakt: Solveig Sunnarvik og Jenny Skibenes, mobil 91917850

E-post: solveig.sunnarvik@holmestrand.kommune.no

Kart

Til toppen