Hva skjer? Arrangementer og aktiviteter

Holmestrand kommune byr på mange ulike kultur- og fritidstilbud. På denne siden finner du aktiviteter for sommerferien, fritidstilbudet for barn og voksne, aktuelle arrangementer og kaIenderen til mange flere arrangementer.

Følg Kulturkontoret Holmestrand på Facebook eller Instagram og få med deg mer av det som skjer.

Sommerferie - Tipps for alle aldre.

Sommeropplevelser - Badeplasser, turer, attraksjoner og mer

Strandliv - Klikk for stort bildeStrandliv Holmestrand kommune Vi har samlet mange flere tipps og idéer over hva du kan finne på i sommerferien. Se deg rundt og la deg inspirere. God sommer!

Holmestrand i sommer

Har du flere sommertipps du vil dele med andre? Send dem gjerne til Kulturkontoret:

Sonja Søtje-Andresen, e-post: sonja.sotje-andresen@holmestrand.kommune.no

Visit Vestfold - Klikk for stort bildeKalender: Arrangementer i Holmestrand.

Se programmet eller registrer ditt arrangement gratis.

På Visit Holmestrand finner du også mange tipps for aktiviteter.

skatepark - Klikk for stort bildeSkatepark på Gullhaug Ulrikke Granbakken Narvesen Fritidstilbud

Oversikt over fritidstilbudet til lag og foreningene i Holmestrand kommune.

(Bilde: Holmestrand skateklubb)

----------------------------------------------------

skjermdump Lenge leve Holmestrand - Klikk for stort bildeLenge leve Holmestrand - innbyggerne sendte inn sine opptak. Holmestrand kommune Takk at du var med!

Tusen takk til alle innbyggere som var med på videoprosjektet vårt i anledning 17. mai - en digital versjon av den nye kommunesangen "Lenge leve Holmestrand". Takk for innsatsen og tiden dere brukte til å øve, synge eller spille inn opptakene som vi på Kulturkontoret satt sammen. Vi håper at dere ble fornøyd med videoen som ble vist 17. mai.

Her kan du se innbyggernes video om igjen (starter ved 00:56)

Lenge leve Holmestrand - videoprosjekt på YouTube