Koronasituasjonen

Ledelsen gjennomfører egne beredskapsmøter mandag, onsdag og fredag hvor det aktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter. 

Kronologisk oversikt Temaside: korona Test deg  Vaksine  Nowy koronawirus

23.01.2021 16.46

Tilskuddsportalen

Tilskuddsportalen

Klikk for stort bildeSøk tilskudd med tilskuddsportalen Pexels Tilskuddsportalen er en nettbasert tjeneste som samler informasjon om tilskuddsordninger på ett sted, og dermed gjør det enklere å finne mulige finansieringskilder til gode prosjekt. Enten det er nye drakter til fotballaget eller utbedring av friluftsområder.

Portalen gir en oversikt over alle tilskuddsordninger som tilbys norske organisasjoner, og du kan søke etter støtteordninger og tilskudd i mange ulike kategorier. Informasjon om tilskuddene oppdateres automatisk (via en informasjonsrobot) og innholdet kontrolleres manuelt. Du kommer derfor i forkant av søknadsarbeidet og kan få flere ideer til finansiering. Portalen har en god søkefunksjon, katalog, kalender og mulighet for lagring av favoritt-tilskudd. Du får varsel om søknadsfrister for dine favoritt-tilskudd.

Holmestrand kommune har inngått en avtale om Tilskuddsportalen, og gir gratis tilgang for alle lokale lag og foreninger.

Tilskuddsportalen

Til toppen