Folkemøte om kommuneplanens arealdel

Folkemøte om kommuneplanens arealdel

Kommuneplanlegger Håkon Randal og ordfører Elin Gran Weggesrud - Klikk for stort bildeKommuneplanlegger Håkon Randal og ordfører Elin Gran Weggesrud Holmestrand kommune Hvordan skal arealene i Holmestrand kommune brukes i fremtiden? 14. februar 2022 holdt vi folkemøte hvor tema var kommuneplanens arealdel. Her kan du se opptaket.

Vi arbeider nå med kommuneplanens arealdel. Den består av plankart og bestemmelser, som sier hvordan vi skal utvikle arealene.

I møtet var det en orientering om arbeidet med kommuneplanens arealdel, sentrale utviklingstrekk og utfordringer i den forbindelse. Kommuneplanlegger Håkon Randal, ordfører Elin Gran Weggesrud, næringssjef Arve Vannebo og kommunalsjef Finn-Øyvind Langfjell deltok fra kommunen.

Presentasjoner på møtet

Folkemøte areal
Tittel Publisert Type
Næringssjef - vekstkommunen Holmestrand 14. februar

Næringssjef - Vekstkommunen Holmestrand 14.2.22.pdf

15.02.2022 Filtype: pdf. Klikk for å laste ned Næringssjef - Vekstkommunen Holmestrand 14.2.22.pdf
Kommuneplanlegger - presentasjon 14. februar

Kommuneplanlegger - presentasjon - 14.02.2022.pdf

15.02.2022 Filtype: pdf. Klikk for å laste ned Kommuneplanlegger - presentasjon - 14.02.2022.pdf

Program

18.15-18.20: Innledning v/ordfører
18.20-19: Orientering (med utgangspunkt i planprogrammet) v/kommuneplanlegger
Sentrale utviklingstrekk/status/utfordringer
19-19.10: Pause
19-20: spørsmål, kommentarer, innspill

Innspill til kommuneplanens arealdel

Det er åpnet for at man kan sende inn arealinnspill til kommuneplanens arealdel. Grunneiere, næringsliv, innbyggere, kommuneadministrasjonen og politisk nivå og andre kan fremme innspill til endret arealbruk, bestemmelser eller retningslinjer. Frist for å fremme arealinnspill til kommuneplanens arealdel er satt til 1. mars 2022. Les mer om innspill til arealdelen
 

Hva er en kommuneplan?

Kommuneplanen er en plan for hele lokalsamfunnet. Den består av en samfunnsdel som sier hvordan vi skal utvikle kommunen som et samfunn og organisasjon, - og en arealdel med plankart og bestemmelser, som sier hvordan vi skal utvikle arealene i samsvar med mål fastsatt i samfunnsdelen.
Vi lager ny kommuneplan

 

Til toppen