Koronasituasjonen

Ledelsen gjennomfører egne beredskapsmøter mandag, onsdag og fredag hvor det aktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter. 

Kronologisk oversikt Temaside: korona Test deg  Vaksine  Nowy koronawirus

15.01.2021 14.04

Kulturhuset Biorama

Biorama

Velkommen til Biorama, en spennende kultursal i Holmestrand som ligger langs den vakre kysten av Vestfold. Her skjer det mye gjennom hele året og du kan se hva Holmestrands storstue har å by på.

Er det noe du lurer på, ikke nøl med å ta kontakt. Ønsker du å samarbeide om et arrangement eller produksjon, er vi alltid lydhøre for gode ideer. Vi vil at salen vår skal brukes enda mer av amatører, profesjonelle og næringslivet.

Biorama har 6 utleie enheter:

Kultursalen har en scene på ca. 10 x 12 m og 390 sitteplasser i amfi. Salen er orginal fra 1964 og byr på autentisk sjarme. Her blir det arrangert teater- og danseforestillinger, konserter og konferanser. Lys- og lydutstyr går inn i leien: Oversikt over teknisk utstyr i Biorama.

Kultursalen kan også gjøres om til intimscene der både publikum og artist befinner seg på scenen. Dette skaper en spesiell stemning hvor artistene kommer tett på publikumet.

Speilsalen ligger i kjelleren på Biorama og er 14 x 4 m. Over hele langveggen er det montert speil og egner seg dermed godt for danse- og teaterøvelser. Dette er et rent øvingslokale som kan bookes for enkeltkvelder eller til faste tidspunkter over lengre perioder.

Maskinrommet er et stort møterom i Biorama, i det gamle maskinrommet i 3. etasje hvor de gamle filmvisere sto. Rommet er ideelt til maks. 20-25 personer. Her henger lerret og projektor fast og er bare å plugge inn. Lokalet leies ut til møter og kurs for lag og foreninger, privatpersoner eller til små workshops. Et lite te-kjøkken med noe dekketøy og oppvaskmaskin hører med.

Folkebadet består av to øvingsrom og ett møterom/oppholdsrom (alle rommene er på ca 20m²). De ligger i kjelleren på Biorama og fungerte i sin tid som bad for Holmestrands innbyggere før det var vanlig at alle hadde bad hjemme. Øvingsrommene kan leies for enkeltøvelser eller langtidsleie. Vi har også noe lagerplass i tilknyttning til øvingsrommene. Møterommet har projektor og passer fint for mindre møter.

PS! Ved leie av et hvert rom i Biorama må alltid de som leier for øvelser vike for konserter/konferanser og andre arangementer som eventuelt vil bli forstyrret av øvelsene.

Priser (PDF, 546 kB)

Booking Biorama

Kontaktperson: Bjørn Lier

Telefon: 911 06 637

E-post: bjorn.lier@holmestrand.kommune.no


Besøksadresse: Rådhusgata 11, 3080 Holmestrand
Postadresse: Postboks 312, 3081 Holmestrand

Til toppen