Koronasituasjonen

Ledelsen gjennomfører egne beredskapsmøter mandag, onsdag og fredag hvor det aktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter. 

Kronologisk oversikt Temaside: korona Vaksine Test deg Nowy koronawirus

27.01.2021 14.31

Ødegårdsbua

Ødegårdbua

Bynær og maritim i et bygg med særpreg.

Ødegårdbua ligger ved småbåthavna i Holmestrand. Tømmerbygningen er fra 1884. Her har det tidligere vært både bolig kontor og butikk. Innvendig er tømmerveggene synlige og gir hytta et herlig rustikt preg. Bygningen er flyttet fra Havnegaten. 

I sommerhalvåret er det Oslofjordens friluftsråd som leier ut Ødegårdbua.

Ødegårdbua nord

Sengeplasser: 8
Maks. dager per bestilling: 3

Ødegårdbua Nord har et stort oppholdsrom med kjøkken og to enheter, Bysiden og Sjøsiden, oppe som kan leies samlet eller enkeltvis. I samme bygning ligger Ødegårdbua sør som kan leies som selvstendig enhet. Nord og sør-delen av bygget har egne innganger.  Matlaging skjer i fellesareal i 1. etasje.

Booking i sommerhalvåret. 

Ødegårdbua Sør

Sengeplasser: 6
Maks. dager per bestilling: 3

Ødegårdbua Sør er innredet i to etasjer, der første etasje er universelt tilrettelagt. I denne delen av bygget er det tillatt å ha med kjæledyr. I samme bygning ligger Ødegårdbua Nord som leies separat. Nord og sør-delen av bygget har egne innganger.

Booking i sommerhalvåret.
 

Første etasje, møterom med kjøkken

Første etasje i Ødegårdbua består av et rom med kjøkken som gir plass til ca. 40 personer og kan brukes til møter, små arrangementer eller feiringer. 

For booking av Ødegårdbua i vinterhalvåret, ta kontakt med Åse Sagen på e-post: ase.sagen@holmestrand.kommune.no.   

Priser vinterhalvår (PDF, 546 kB)
 

Besøksadresse:
Weidemanns gate 11, Holmestrand

Til toppen