Ødegårdsbua

Ødegårdbua

Bynær og maritim i et bygg med særpreg.

Ødegårdbua ligger ved småbåthavna i Holmestrand. Tømmerbygningen er fra 1884. Her har det tidligere vært både bolig kontor og butikk. Innvendig er tømmerveggene synlige og gir hytta et herlig rustikt preg. Bygningen er flyttet fra Havnegaten. 

Ødegårdbua nord

Sengeplasser: 8
Maks. dager per bestilling: 3

Ødegårdbua Nord har et stort oppholdsrom med kjøkken og to enheter, Bysiden og Sjøsiden, oppe som kan leies samlet eller enkeltvis. I samme bygning ligger Ødegårdbua sør som kan leies som selvstendig enhet. Nord og sør-delen av bygget har egne innganger.  Matlaging skjer i fellesareal i 1. etasje.

Booking i sommerhalvåret. 

Ødegårdbua Sør

Sengeplasser: 6
Maks. dager per bestilling: 3

Ødegårdbua Sør er innredet i to etasjer, der første etasje er universelt tilrettelagt. I denne delen av bygget er det tillatt å ha med kjæledyr. I samme bygning ligger Ødegårdbua Nord som leies separat. Nord og sør-delen av bygget har egne innganger.

Booking i sommerhalvåret.

Første etasje, møterom med kjøkken

Første etasje i Ødegårdbua består av et rom med kjøkken som gir plass til ca. 40 personer og kan brukes til møter, små arrangementer eller feiringer. For booking av Ødegårdbua og informasjon om priser, ta kontakt med Åse Sagen på e-post: ase.sagen@holmestrand.kommune.no.   

Nye leiepriser vil bli behandlet politisk i februar 2020.

Besøksadresse:
Weidemanns gate 11, Holmestrand