Sandehallen

Sandehallen

Sandehallen er en flerbrukshall. På dagtid brukes hallen av Sande videregående skole. På ettermiddagene og i helgene brukes hallen til trening, kamper, konkurranser og andre arrangementer.

Ved utenom idrettslige arrangement som konserter, stevner, utstillinger etc. avtaler servicekontoret leiepris med Drift og eiendom i hvert enkelt tilfelle. I tillegg må det leies gulvbelegg og legging fra HK72, dersom det skal danses eller gulvet kan utsettes for skade, slitasje eller søl.

Sandehallen er ledig for utleie enkelte helger. Det er fastleie og fullbooket på hverdager. Ta kontakt med vaktmester Roy Olsen på 905 36 871 eller roy.olsen@holmestrand.kommune.no hvis du vil se Sandehallen.

Ved avtale om tilfeldig leie og informasjon om priser ta kontakt medg servicekontoret på tlf. 330 59 500, eller på e-post til bente.karoline.hakonsrud@holmestrand.kommune.no. Leieavtale skrives, og nøkkel til lokalet hentes på servicekontoret, Sande rådhus. Servicekontoret holder åpent mandag – fredag kl. 8.00 – 15.00.

Nye leiepriser vil bli behandlet politisk i februar 2020.

 

Besøksadresse:
Hans K. Evensens vei 57, 3076 Sande