1000 TAKK!

Denne uka er det det 1000 dager siden vi ble en ny kommune! 1000 TAKK til ansatte, politikere, lag og foreninger, bedrifter og innbyggere! Dere bidrar hver eneste dag til et trivelig og trygt lokalsamfunn. Vi gleder oss til fortsatt samarbeid for å skape en enda bedre kommune.
Les mer og se bilder

26.09.2022 23.44

Arbeidet med sentrumsvei i Holmestrand by

Hus i Bakken som skal rives

Fire hus skal rives i Holmestrand, i forbindelse med arbeidet med ny sentrumsvei. Dette arbeidet startet i uke 35.

Vei, fjell og trær som er hugget

Botneveien er nå stengt for å sikre fjellet. Dette markerer starten på bygging av ny sentrumsvei i Holmestrand by.

Ca 60 møtte på informasjonsmøtet på Biorama, og ca 20 fulgte møtet direkte

Fylkeskommunen og kommunen inviterte næringsdrivende, naboer og interesserte til et åpent informasjonsmøte om ny sentrumsvei FV3240 gjennom Holmestrand by. Møtet ble holdt 23. mars, og opptaket kan du se her.