Siste nytt om koronaviruset

Koronastatus fra Holmestrand kommune fra 20. april

Koronastatus i Holmestrand kommune - Klikk for stort bildeKoronastatus i Holmestrand kommune Shutterstock Kommunens ledelse følger godt med og er oppdatert på utviklingen, og har møter i kriseledelsen mandager, onsdager og fredager, og etter behov. Kommuneoverlegen har gitt gode råd, og kommunen har iverksatt flere tiltak.
Det er 23 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune som er bekreftet smittet. Tre av disse har diagnosen basert på sykehistorie og symptomer. 11 av de som var syke er friske.

Pr kl. 15.30 den 20. april 2020 kan Holmestrand kommune informere:

For å stoppe spredning av Covid-19 og bidra til å iverksette regjeringens tiltak:

Offentlige lekeplasser åpner 22. april

Onsdag 22.. april klokken 16.00 åpner offentlige lekeplasser for lek igjen. Kommunen oppfordrer innbyggere til å ha god mat- og håndhygiene ved bruk av områdene, og skilt med smittevernråd vil monteres på arealene det gjelder. Lekeplasser på skoler og barnehager vil fortsatt være stengt. Les aktueltsak

Klokken 15.30 gikk kommunen ut og annonserte at lekeplassene åpnet fra tirsdag 21. april. Dette var feil. Dette ble rettet opp 18.30 samme dag.

Uteaktivitet ved “Det store gule huset”

Fritidsklubbene er koronastengt. Nå inviterer kommunen ungdommer som savner møteplassen sin til uteaktiviteter som er morsomme, sosiale, nyttige og trygge. Smittevernet vil bli ivaretatt.

Aktiviteten er enkelt vedlikeholdsarbeid ved Det store gule husets uteområde tirsdag 21. april, onsdag 22. april og torsdag 23. april fra kl 14.00-16.00. Alle ungdommer som liker å jobbe med verktøy og hagearbeid er hjertelig velkommen!

Gruppene vil være på maks fire ungdommer og én voksen. Det er ikke tilgang til klubbens lokaler annet enn bruk av toalett i yttergangen. Dette toalettet vil bli vasket på slutten av hver dag.

Vi følger retningslinjer for å unngå smitte. Ta kontakt for påmelding til mari.syrstad@holmestrand.kommune.no