Siste nytt om koronaviruset

Koronastatus fra Holmestrand kommune pr. 1. april

Koronastatus i Holmestrand kommune - Klikk for stort bildeKoronastatus i Holmestrand kommune Shutterstock Kommunens ledelse følger godt med og er oppdatert på utviklingen, og har daglige møter I kriseledelsen. Kommuneoverlegen har gitt gode råd, og kommunen har iverksatt flere tiltak. Det er 18 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune som er bekreftet smittet. To av de som var syke er nå erklært friske.

Pr kl. 15.30 den 1. april 2020 kan Holmestrand kommune informere:

For å stoppe spredning av Covid-19 og bidra til å iverksette regjeringens tiltak:

Idrettens «Koronavettregler» kommer

Idrettsrådet og kommunen samarbeider om hvordan man kan gjenoppta både organisert og egenorganisert aktivitet på idrettsanleggene i kommunen. I Holmestrand kommune er vi opptatt av at dette skal skje i tråd med smittevernreglene og være trygt for våre barn og unge. Det kommer mer informasjon om hvordan dette skal løses innen fredag.

Bestill og hent bøker på Holmestrandsbibliotekene

Biblioteket kommer med dette tilbudet først og fremst til de som ikke har mulighet til å benytte det digitale tilbudet, og som ikke har luftveissymptomer: Bestill bøker ved å kontakte biblioteket. Bøkene må hentes ved ønsket bibliotek (valgt henteavdeling) mandag 6.4.2020 eller tirsdag 7.4.2020 mellom kl. 12.00-15.00. Kun lånere som tar kontakt på forhånd får hente bøker.

Alle som bestiller bøker må følge instruksjonene man får per e-post eller telefon nøye. De ansatte skal av smittevernhensyn ikke ha direkte kommunikasjon med lånerne, og vil ikke være tilgjengelig under hentetiden.