Siste nytt om koronaviruset

Koronastatus fra Holmestrand kommune pr. 24. mars

Koronastatus i Holmestrand kommune - Klikk for stort bildeKoronastatus i Holmestrand kommune Shutterstock Kommunens ledelse følger godt med og er oppdatert på utviklingen, og har daglige møter I kriseledelsen. Kommuneoverlegen har gitt gode råd, og kommunen har iverksatt flere tiltak. Det er ni innbyggere bosatt i Holmestrand kommune som er bekreftet smittet.

Pr kl. 16.00 den 24. mars 2020 kan Holmestrand kommune informere:

For å stoppe spredning av Covid-19 og bidra til å iverksette regjeringens tiltak:

Helsestasjon for ungdom fysisk stengt

Helsestasjon for ungdom er fysisk stengt pga koronapandemien. Ungdom kan ringe helsestasjonen alle hverdager i åpningstiden på tlf. 33 06 43 00 og snakke med en helsesykepleier.

Barnehager jobber digitalt

Gausetangen barnehage og Haga barnehage har daglige samlingsstunder for barnehagebarna på facebook, slik at de kan samles til en hyggelig stund digitalt. Sang, aktiviteter, tips til hva foresatte kan gjøre sammen med barna står blant annet på reportoaret. Tilbakemeldingene fra foresatte er veldig gode.

Oversikt over tilbud til innbyggere

En oversikt over butikker en kan handle i uten å måtte gå inn i lokalene, er utarbeidet av Næringsforeningen i samarbeid med fungerende næringssjef i Holmestrand kommune og ble  publisert 24. Mars. Om flere burde stå på lista, kan det meldes inn til inger.christensen@holmestrand.kommune.no.