Siste nytt om koronaviruset

Koronastatus fra Holmestrand kommune pr. 4. mai

Koronastatus i Holmestrand kommune - Klikk for stort bildeKoronastatus i Holmestrand kommune Shutterstock Kommunens ledelse følger godt med og er oppdatert på utviklingen, og har møter i kriseledelsen mandager, onsdager og fredager, og etter behov. Kommuneoverlegen har gitt gode råd, og kommunen har iverksatt flere tiltak.
Det er 26 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune som er bekreftet smittet. Tre av disse har diagnosen basert på sykehistorie og symptomer. 23 av de som var syke er friske.

Pr kl. 14.30 den 4. mai 2020 kan Holmestrand kommune informere:

For å stoppe spredning av Covid-19 og bidra til å iverksette regjeringens tiltak:

Alle helsestasjonene åpne for timebestilling

Helsestasjonen i Hof og Sande åpner igjen fra 4. mai, kun for timebestilling. Det er ikke anledning til drop-in. Kun en pårørende kan følge barnet og søsken har ikke anledning til å bli med. Jordmor vil fremdeles være i Holmestrand, og i Hof på tirsdager. Les aktueltsak

Første digitale kommunestyremøte

Onsdag 6. Mai holdes det første digitale kommunestyremøtet i Holmestrand, i tråd med forskrift om fjernmøter. Det vil være anledning for alle innbyggere å følge møtet direkte på kommuneTV.  Flere saker skal behandles, blant annet endring av forskrift om forbud mot fortøyning ved kommunal kaianlegg, stenging av campingplass, gjestehavner, bobilcamping og bruk av oppstillingsplasser for bobil m.v

Bli med på digitale «Ja vi elsker»

Musikkglade innbyggere inviteres til å spille inn en fellesversjon av nasjonalsangen vår, som blir en del av den offisielle 17. mai-feiringen i Holmestrand. Påmeldingsfristen er utvidet til 7. mai klokken 19.00. Informasjon om hvordan å delta ligger på kommunens nettside.