Velkommen til Holmestrand kommune – der ansatte er vår viktigste ressurs!

Å jobbe i Holmestrand kommune er mer enn bare en karriere; det er en invitasjon til å være en viktig del av et samfunn som verdsetter åpenhet, trygghet og trivsel. Vi søker engasjerte enkeltpersoner som vil være med på å forme fremtiden, forbedre livene til våre innbyggere og bidra til et positivt og støttende arbeidsmiljø.

Ledige stillinger i Holmestrand kommune

Utforsk de spennende stillingene vi har til enhver tid i kommunen. Vi tror på mangfold og inkludering, og uansett din bakgrunn og erfaring, kan du finne din plass hos oss.

Se ledige stillinger her

Til beste for innbyggerne 

Holmestrand kommune er dedikert til å utvikle en organisasjon som ikke bare tiltrekker seg kompetente medarbeidere, men også skaper nærvær, et godt arbeidsmiljø og fremmer god ledelse og medarbeiderskap. Vi tror at når våre ansatte trives, utvikler seg og føler seg verdsatt, skaper vi et miljø som gir ønskede resultater og tilfredsstiller våre innbyggere.

Målrettet organisasjonsutvikling

Vi streber etter å være mer enn bare en arbeidsplass. Holmestrand kommune er dedikert til å utvikle en organisasjon som tiltrekker seg kompetente medarbeidere. Vi tror på nærvær, godt arbeidsmiljø, god ledelse, og fremfor alt, at våre ansatte er nøkkelen til å levere det beste for innbyggerne.

Teknologi og fremtidsrettede løsninger 

I Holmestrand kommune omfavner vi teknologiske fremskritt og digitale løsninger for å løse oppgaver på en mer effektiv måte. Vi er imidlertid forpliktet til å bevare den menneskelige omsorgen, og dette skaper en spennende arbeidsplass som krever ny og oppdatert kompetanse. Vi oppfordrer våre ansatte til å være villige til å endre seg, lære nye ting og være med på å forme fremtidens arbeidsmåter.

Utvikling og støtte

Vi forstår at utvikling er nøkkelen til suksess. Derfor legger vi stor vekt på kontinuerlig læring og tilbyr et introduksjonsprogram for nye ansatte. Gjennom fellesskap, samarbeid, og digitale læringsarenaer, sikrer vi at du føler deg velkommen og støttet gjennom hele din reise hos oss.

Vår viktigste ressurs - deg

Våre ansatte og den mangfoldige kompetansen de bringer er Holmestrand kommunes største ressurs. Målet vårt er å skape stolthet og begeistring over å være en del av Holmestrand kommune.

Åpen, respektfull, samskapende 

Holmestrand kommunes verdier definerer oss som organisasjon og som arbeidsgiver. Vi er åpne, transparente og mottakelige for nye ideer og tilbakemeldinger. Gjensidig respekt er nøkkelen til god samhandling, og gjennom samskaping ønsker vi å løse fremtidens utfordringer.

Bli med oss på reisen! 

Lærlinger

Ønsker du å bli lærling i Holmestrand kommune? Ta kontakt med Opplæringskontoret for offentlig sektor i Vestfold. les mer om det å være lærling på opplæringskontorets nettside.

Hvorfor velge kommunen?

  • I kommunen har du gode muligheter til å praktisere faget ditt i gode fagmiljøer.
  • Som kommunalt ansatt har du gunstige pensjonsordninger og forsikringer gjennom enten KLP (Kommunal Landspensjonskasse) eller SPK (Statens Pensjonskasse).

Fordeler ved KLP 

Skadeforsikring:
Spesielt gode priser på forsikring av bil, hus, reise mm.

Banktjenester:
Blant markedets beste rente, både på spare- og brukskonto fra første krone.

Fondsparing:
Markedets rimeligste kombinasjonsfond.

Sjekk alle medlemsfordelene dine og hvordan du kan spare penger.

Hvis du ønsker å holde deg oppdatert på dine medlemsfordeler og få nyttige råd og tips fra KLP, kan du melde deg på nyhetsbrev fra KLP-konsernet.

SPK for undervisningsansatte

Som undervisningsansatt i kommunen er du medlem av Statens Pensjonskasse. 
Se mer informasjon om pensjonsordningen til SPK

Artikkelliste