Snart er vi 25 000 innbyggere

Mennesker utgjør en pil  - Klikk for stort bildeHolmestrand kommune spådd vekst Shutterstock SSB slapp sine tall for befolkningsutvikling i dag, og Holmestrand er den bykommunen i fylket som vokser mest. Snart er vi 25 000 innbyggere.

Det digitale veiledningstilbudet Digihjelp er nå lansert og er godt i gang på alle de tre bibliotekene i Holmestrand kommune.

Fra nyttår overtok Kemneren i Drammen skatteoppkreverfunksjonen for Holmestrand.

Alle virksomheter som selger tobakksvarer og/eller tobakkssurrogater i Holmestrand kommune, må foreta en ny registrering i tobakkssalgsregisteret.

Arve Vannebo

Arve Vannebo er ansatt som ny næringssjef i kommunen, med oppstart i slutten av april 2020. Vannebo kommer fra stillingen som rådgiver i næringsenheten i Viken fylkeskommune, og har en bred erfaring, blant annet som gründer av Drammens Ælvebadstue, og som prosjektleder for Union scene.

Velkommen til informasjonsmøte om områdereguleringsplan for Nordre Jarlsberg Brygge (NJB) 30. januar i Sande sentrum.

Da er du velkommen til å trene i en av våre Sterk og Stødig-grupper med balanse- og styrketrening! Du trenger ikke ha noen erfaring med trening fra tidligere, men du må kunne gå innendørs uten hjelpemiddel.

Kommunalsjef for helse og velferd Anne Marit Bakka er 100 prosent sykemeldt i 6 til 8 uker fremover av helsemessige årsaker.

Fra 7. januar kl. 08.00 overtok Sykehuset i Vestfold ansvaret for medisinsk nødtelefon, 113, 0g ambulansetjenesten i tidligere Sande kommune.

Holmestrand kommune lanserer en chatbot i forbindelse med de nye nettsidene.

Den nye kulturbrosjyren for 2020 er klar. En trykt utgave leveres i postkassene til alle husstand i starten av januar.