HFU stengt

Helsestasjon for ungdom vil være stengt torsdag 1. desember.
Ta kontakt med helsesykepleier på skolen dersom det er noe som haster. Du kan også sende en melding i Helsenorge eller ringe 33 06 43 00.

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et tilbud til jenter og gutter mellom 13 og 23 år. Det er ingen timebestilling, møt opp og vent på tur. Tilbudet er gratis.

På helsestasjon for ungdom møter du helsesykepleier og lege som er vant til å snakke med ungdom. Du kan også snakke med helsesykepleieren på din skole eller helsestasjonen for ungdom gjennom digital helsestasjon.

Prevensjonsveiledning, kropp og identitet

De kan svare på spørsmål om kropp, sex og følelser. Mange ungdommer oppsøker helsestasjon for ungdom for å snakke om prevensjon, graviditet, abort, spisevansker, depresjon, sorg, ensomhet, vanskelige familieforhold, rus, vold, overgrep og mobbing, eller andre ting du lurer på.

Du kan også få tatt klamydiaprøve her, eller du kan få satt inn p-stav. 

Digital helsestasjon

Er du over 16 år kan du trygt snakke med helsesykepleier eller helsestasjonen for ungdom gjennom digital helsestasjon, og ingenting deles med dine foreldre uten at du har sagt ja.
For å bruke Digital helsestasjon, må du logge deg inn på www.helsenorge.no med BankID eller tilsvarende. Under «Se alle helsekontaktene dine» vil du finne din faste helsesykepleier/jordmor eller HFU.

Gjennom digital helsestasjon kan du:

  • Ha sikker digital dialog
  • Be om og avbestill timer
  • Få oversikt over avtaler
  • Få oversikt over dine vaksiner

Helsestasjon for ungdom i Holmestrand by

Åpningstid
Torsdager: kl. 14.30-17.30
Besøksadresse: Langgaten 45, 3080 Holmestrand
Tlf. 33 06 43 00

Åpningstider for telefon:

  • Mandag - torsdag kl. 8.15-13

Helsestasjon for ungdom er som hovedregel stengt i høstferien, juleferien og vinterferien. Det er egne åpningstider i sommerferien. Følg med på endringer i åpningstidene på kommunens hjemmeside.

 

Til toppen