Frivilligsentralene i Holmestrand kommune

Frivilligsentral

I Holmestrand kommune finnes tre frivilligsentraler - Hof, Sande og Holmestrand. Har du litt tid til overs, ønsker å hjelpe til eller vil bli kjent med nye mennesker? - Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med sentralene. Kontaktinformasjon finner du lenger nede på siden.

Aktuelt:

Bli frivillig i BUA utlånssentral.

jente på sup-brett - Klikk for stort bildeBUA låner ut gratis fritidsutstyr til alle innbyggere og ønsker seg flere frivillige. BUA

BUA tilbyr gratis utlån av fritidsutstyr for små og store. BUA har sin base i Hof, men dekker hele kommunen. BUA-systemet er basert på frivillig innsats og frivilligsentralene er derfor avhengig av hjelp for at BUA skal gå rundt. Ekspedering, registrering av nye varer, vedlikehold eller kjøring av bestillinger er det vi trenger hjelp med. Har du litt tid til overs og vil hjelpe som frivillig? Les mer på nettsiden til BUA, der du kan melde din interesse. 

BUA - utlånssentral for fritidsutstyr

Bli med som Natteravn

Natteravn - Klikk for stort bildeBli med som Natteravn natteravn.no

Det finnes Natteravngrupper i Holmestrand, Sande og Hof og omegn som ønsker seg flere frivillige med på laget.

Det finnes rundt 400 aktive grupper i landet. Natteravnenes tilstedeværelse bidrar til å redusere vold, hærverk og kriminelle handlinger, og de fleste natteravngrupper samarbeider godt med det lokale politiet. Natteravnene regnes i dag som et av Norges største og viktigste voldsforebyggende prosjekt.

Les mer om Nattravn i Norge

Strøsand 

Gratis strøsand til pensjonister, uføre og ellers de med behov - for å redusere fall på glatt føre.

Strøsandprosjektet startet opp i Holmestrand i 2010 og har vært populært siden oppstart. Prosjektet er et samarbeid med flere aktører: Civitan Club Holmestrand, Holmestrand sanitetsforening, Hof Lions, Frivilligsentralene, Gjerts marked og Holmestrand kommune. Alle de frivillige organisasjonene sammen med Holmestrand kommune har bidratt med økonomisk støtte. Bor du i Holmestrand eller Hof? Da bestiller du strøsand på Hof frivilligsentral. Bor du i Sande? Da bestiller du på Sande frivilligsentral.

'tar du kontakt med frivilligsentralen i Sande (hvis du bor i . Se kontaktinformasjon under.

Kommunens sentraler: 

Holmestrand frivilligsentral

Kontakt: Rina Winnem-Tønder

telefon:  476 77 105

Holmestrand frivilligsentral

 

Hof frivilligsentral

Kontakt: Sonja Søtje-Andresen
sonja.sotje-andresen@holmestrand.kommune.no, telefon: 951 16 445

Hof frivilligsentral

 

Sande frivilligsentral

Kontakt: Camilla Castellan
camilla.castellan@holmestrand.kommune.no, telefon: 915 25 284

Sande frivilligsentral

Sentralene finner du også på Facebook.

Til toppen