1000 TAKK!

Denne uka er det det 1000 dager siden vi ble en ny kommune! 1000 TAKK til ansatte, politikere, lag og foreninger, bedrifter og innbyggere! Dere bidrar hver eneste dag til et trivelig og trygt lokalsamfunn. Vi gleder oss til fortsatt samarbeid for å skape en enda bedre kommune.
Les mer og se bilder

26.09.2022 23.44

Frivilligsentralene i Holmestrand kommune

Frivilligsentral

I Holmestrand kommune finnes tre frivilligsentraler - Hof, Sande og Holmestrand. Har du litt tid til overs, ønsker å hjelpe til eller vil bli kjent med nye mennesker? - Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med sentralene. Kontaktinformasjon finner du lenger nede på siden.

Aktuelt: Bli frivillig i BUA utlånssentral.

jente på sup-brett - Klikk for stort bildeBUA låner ut gratis fritidsutstyr til alle innbyggere og ønsker seg flere frivillige. BUA BUA tilbyr gratis utlån av fritidsutstyr for små og store. BUA har sin base i Hof, men dekker hele kommunen. BUA-systemet er basert på frivillig innsats og frivilligsentralene er derfor avhengig av hjelp for at BUA skal gå rundt. Ekspedering, registrering av nye varer, vedlikehold eller kjøring av bestillinger er det vi trenger hjelp med. Har du litt tid til overs og vil hjelpe som frivillig? Les mer på nettsiden til BUA, der du kan melde din interesse. 

BUA - utlånssentral for fritidsutstyr

 

logo Frivillighetens år 2022 - Klikk for stort bildeSammen skal vi markere Frivillighetens år 2022 frivillighetensar.no Frivillighetens år 2022

Frivilligsentralene i Holmestrand kommune er med på å markere Frivillighetens år. Året er forankret i regjeringens Frivillighetsmelding og støttes av Kulturdepartementet. 

Frivillighetens år 2022 i Holmestrand kommune

 

Bli med som Natteravn

Natteravn - Klikk for stort bildeBli med som Natteravn natteravn.no Det finnes Natteravngrupper i Holmestrand, Sande og Hof og omegn og ønsker seg flere frivillige med på laget.

Ta kontakt med en av sentralene. Kontaktinfo nede på siden.
Les mer om Natteravn generelt.

Natteravn er basert på frivillighet

Det finnes rundt 400 aktive grupper i landet. Natteravnenes tilstedeværelse bidrar til å redusere vold, hærverk og kriminelle handlinger, og de fleste natteravngrupper samarbeider godt med det lokale politiet. Natteravnene regnes i dag som et av Norges største og viktigste voldsforebyggende prosjekt.

Les mer om Nattravn i Norge

Kommunens sentraler: 

Holmestrand frivilligsentral

Kontakt: Hege Trømborg (vikar)
hege.tromborg@holmestrand.kommune.no,  telefon: 476 77 105

Holmestrand frivilligsentral

 

Hof frivilligsentral

Kontakt: Sonja Søtje-Andresen
sonja.sotje-andresen@holmestrand.kommune.no, telefon: 951 16 445/ 904 78 031

Hof frivilligsentral

 

Sande frivilligsentral

Kontakt: Camilla Castellan
camilla.castellan@holmestrand.kommune.no, telefon: 915 25 284

Sande frivilligsentral

Sentralene finner du også på Facebook.

Til toppen