Frivilligsentral

Holmestrand kommune har tre frivilligsentraler - i Hof, Sande og Holmestrand. Har du litt tid til overs, ønsker å hjelpe eller vil bli kjent med nye mennesker? - Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med sentralene. Kontaktinformasjon finner du lenger nede på siden.

Aktuelt:

Bli med som Natteravn

Natteravn - Klikk for stort bildeBli med som Natteravn natteravn.no

Natteravner bidrar til trygghet og nærhet i lokalmiljøet. Ungdommene sier selv at det er hyggelig å ha trygge voksenpersoner rundt seg. Det er Natteravner i alle kommunedeler. På nettsidene til frivilligsentralene kan du lese mer om hvordan Natteravning er organisert på de ulike stedene. Ta gjerne en uforpliktende prat med lederne på sentralene. Kontaktinformasjonen finner du nedenfor.

 

Bli frivillig i BUA utlånssentral

jente på sup-brett - Klikk for stort bildeBUA låner ut gratis fritidsutstyr til alle innbyggere og ønsker seg flere frivillige. BUA

BUA tilbyr gratis utlån av fritidsutstyr for små og store. BUA har sin base i Hof, men dekker hele kommunen. BUA-systemet er basert på frivillig innsats og frivilligsentralene er derfor avhengig av hjelp for at BUA skal gå rundt. Ekspedering, registrering av nye varer, vedlikehold eller kjøring av bestillinger er det vi trenger hjelp med. Har du litt tid til overs og vil hjelpe som frivillig? Les mer på nettsiden til BUA, der du kan melde din interesse. 

BUA - utlånssentral for fritidsutstyr

Kommunens frivilligsentraler: 

Holmestrand frivilligsentral

Kontakt: Rina Winnem-Tønder

E-post: rina.winnem-tonder@holmestrand.kommune.no, telefon:  476 77 105

Holmestrand frivilligsentral

 

Hof frivilligsentral

Kontakt: Mette Måge Olsen

E-post: mette.mage.olsen@holmestrand.kommune.no, telefon: 990 41 994

Hof frivilligsentral

Sande frivilligsentral

Kontakt: Hilde Gunnestad (vikar)

E-post: hilde.gunnestad@holmestrand.kommune.no, telefon: 941 60 750

Sande frivilligsentral

Sentralene finner du også på Facebook.