ByggesaksDialog – et tilbud til innbyggere og byggebransje

Kommunenes innbyggere, byggebransje og interesserte kan finne byggesaker med tilhørende dokumentene via kommunens kartmodul – ByggesaksDialog.

I alle kommuner har innbyggere et behov for å holde oversikt over hva som planlegges, eller hva som er tenkt bygget i nabolaget sitt.

Holmestrand kommune ønsker å gi alle innbyggere åpent innsyn, og en brukervennlig webløsning for byggesaker.

Dette er ByggesaksDialog

Holmestrand kommune sin nye funksjon i webkartet, «ByggesaksDialog», gjør at en kan gå inn på alle byggesaker, og se hvilke som er under behandling, se alle tilhørende dokumenter, og i hvilken fase prosjektet er i. Et eget kartlag viser detaljert informasjon om eiendommer. I tillegg kan du se godkjente og avslåtte tiltak.

Her finner du ByggesaksDialog  

Løsningen har samlet kart, dokumenter og saksgang på ett sted.

Svend Bergan Grane - Klikk for stort bildeSvend Bergan Grane Holmestrand kommune

- Denne løsningen et viktig hjelpemiddel for både saksbehandlerne, politikerne og for publikum, sier Svend Bergan Grane, virksomhetsleder for plan og bygg i Holmestrand kommune.

Løsningen gir en oversikt via ett kart, og alt kan gjøres fra PC, nettbrett eller mobil, uten at man trenger å oppsøke eller kontakte kommunen.

Slik kan man orientere seg om hvilke byggesaker som er under behandling i nabolaget, hvor langt innbyggeres byggesaker er kommet i saksbehandlingen, og få en oversikt over sakene.

Trykk lagikonet under forstørrelsesglass til venstre i menyen

Slik gjør en det:

Byggesaker er fullpublisert på postlisten til Holmestrand kommune. Dette gjelder for 2018 og frem til nå.