BUA utlånssentral

BUA - utlånssentral for fritidsutstyr

jente på sup-brett - Klikk for stort bildeNyt sommeren og lån gratis fritidsutstyr i BUA. BUA er åpen på onsdager kl. 15-19. BUA BUA er en sentral der innbyggere fra hele kommunen får låne all slags fritidsutstyr helt gratis. Hyllene er fylt opp med utstyr for sommersesongen. 

Lån utstyr til sport og friluftsliv helt gratis!

jenter med sup-brett - Klikk for stort bildeHa du lyst til å prøve deg på et padlebrett (SUP)? På BUA får du låne. Rune Carlsen BUA tilbyr utstyr til både sommer- og vinteraktiviteter, for store og små. I sommertiden kan du for eksempel låne friluftslivs- og fiskeutstyr, sykler, baller, skateboard, padlebretter (SUP) og mye mer.

 

Hvordan låner man utsyr i BUA?

Innbyggere fra hele kommunen kan låne utstyr i BUA. I første omgang henter man utstyret i BUA`s lokaler (Hofslundveien 3, Hof, ved siden av Herredshuset, se kart nede). Etter hvert vil vi tilby forhåndsbestilling av utstyr som kan hentes i BUA-tilhengeren i Sande eller Holmestrand. Vi kommer tilbake med mer info om dette når den ordningen er på plass. BUA-konseptet er knyttet opp mot frivillig innsats. 

Fritidsutstyr du kan låne i BUA

Test ut en ny fritidsaktivitet uten å kjøpe

jente på skateboard - Klikk for stort bildeSkateboard står på lista over gratis utstyr. Rune Carlsen BUA er en nasjonal ideell organisasjon som jobber for at barn og unge skal få mulighet til å prøve flere og mer varierte aktiviteter, uten å øke forbruket. På denne måten ønsker BUA å bidra til bedre folkehelse, mindre forskjeller i samfunnet og lavere forbruk.
 

Hvordan kan du bidra i BUA?

plakat frivillig i BUA - Klikk for stort bildeVil du være med i teamet? BUA trenger flere frivillige. Holmestrand kommune Konseptet til BUA og gratis utlån for alle baserer på frivillig innsats. Uten frivillig hjelp kan BUA ikke eksistere. Vi trenger hjelp med ekspedering, vedlikehold, registrering eller utkjøring.

Kan du sette av noe av din tid?

Da er det fint om du tar kontakt med frivilligsentralene i Sande, Holmestrand, Hof eller med BUA direkte (se nede). Du kan også bruke skjemaet under og frivilligsentralene vil ta kontakt med deg.

Ta kontakt med frivilligsentralene

Frivillig i BUA - jeg er interessert og vil vite mer.

Felt merket med * må fylles ut

Ønsker du å laste ned flyeren? Det kan du gjøre her. (PDF, 5 MB)

Åpningstider:

Onsdager kl. 15-19.

Her finner du BUA

BUA har sin base i Hof, Hofslundveien 3 (sidebygget til Herredshuset).

Etter hvert vil ordningen utvides slik at utstyr kan bestilles til hentepunkter i Sande og Holmestrand.

Kontakt:

Kulturkontoret, Hege Trømborg

E-post: bua@holmestrand.kommune.no
Telefon: 904 78 031 (BUA)/ 958 25 487 (Hege Trømborg)
BUA på Facebook/ BUA på Instagram

Vil du vite mer om BUA i Norge?

Mer informasjon om BUA finner du på nettsiden bua.io.

Til toppen