Aktuelt

 "Aldring og helse" har i samarbeid med Sterk og stødig, NTNU og Drammen kommune - spilt inn to treningsfilmer for eldre.

Det er viktig å ha et fokus på sikkerhet når man er tilkoblet og bruker Internett. En rekke digitale fallgruver finnes, og her får du noen tips til hvordan du kan beskytte deg best mulig.

Her er en oversikt over telefon- og chattetjenester som holder åpent for deg som trenger noen å snakke med om rus og psykisk helse.

Holmestrand kommune ønsker å gi alle foreldre/foresatte i vår kommune noen råd for å ivareta familien sin på best mulig måte i situasjonen vi er i.

Da er du velkommen til å trene i en av våre Sterk og Stødig-grupper med balanse- og styrketrening! Du trenger ikke ha noen erfaring med trening fra tidligere, men du må kunne gå innendørs uten hjelpemiddel.

Holmestrand kommune lanserer en chatbot i forbindelse med de nye nettsidene.


Fra årsskiftet blir det felles avfallshåndtering for innbyggere i nye Holmestrand. Vesar skal håndtere avfallet. Vesar utfører i dag disse tjenestene for Holmestrand kommune i likhet med de fleste andre Vestfoldkommunene.

 – Kan du lære meg Microbits? Kan jeg bestille en time hos deg? Dette er spørsmål en digitalpedagog i Holmestrandsskolen kan få av en lærer. Med digitalpedagoger på alle skolene er det en grundig digital satsing i Holmestrandsskolen.

 

Til toppen