TIPS 8 Naturvennlig friluftsliv

Ut på tur? Miljøavdelingen hos Fylkesmannen gleder seg over at så mange tar i bruk den flotte naturen i området. Fra blankskurte svaberg og frodig edelløvskog ved kysten, til sildrende bekker. Her er det noe for enhver smak!

Få oversikt over dine kommunale forhold

Nå kan innbyggere logge seg inn på «Min side» via kommunens nettside, hvor man har oversikt over sine kommunale forhold. Man kan se tidligere betalte fakturaer, be om utsettelse på kommunale avgifter, og få oversikt over kommunale og offentlige forhold.

Vannscooter

Den tidligere forskriften (ordensforskriften) som regulerte bruken av vannscooter i gamle Holmestrand kommune er nå opphevet, ved vedtak i kommunestyret den 06.05.2020.

I forbindelse med kommunesammenslåingen mellom Holmestrand og Sande kommuner i 2020 ble det satt i gang et prosjekt kalt 20 til 2020. 20 til 2020 gikk ut på 20 arrangementer som skulle gjennomføres høsten 2019 som en nedtelling til kommunesammenslåingen. Et av de tjue prosjektene gikk ut på å lage en kommunesang for nye Holmestrand kommune. Sangen heter "Lenge Leve Holmestrand" og er et samarbeid mellom Arnstein Roch Øverland, John Erik Bruun Olsen, Julie Vega Dahl, Jann Alnes Øverland, Fred Nordseth og Bjørn Luksengård.

Jente kommuniserer via nettbrett

Holmestrand kommune tilbyr muligheten for å prøve ut kommunikasjon via video.

Fra 1. januar fikk Holmestrand kommune sin egen chatbot som fikk navnet Juno. Vi har hatt Juno på tremåneders-kontroll, og har følgende oppsummering:

På kommunens nye Instagramkonto postes nyheter og informasjon fra Holmestrand kommune. Men vi har også lyst til å se og høre fra innbyggere på Instagram, og da spesielt fra dagene hjemme med hjemmekontor, barnepass, kanskje ny rolle som lærer og «nye kolleger»?

Bilde av et menneske som går hvor man ser fra knærne og ned

"Aldring og helse" har i samarbeid med Sterk og stødig, NTNU og Drammen kommune - spilt inn to treningsfilmer for eldre.

Det er viktig å ha et fokus på sikkerhet når man er tilkoblet og bruker Internett. En rekke digitale fallgruver finnes, og her får du noen tips til hvordan du kan beskytte deg best mulig.

Her er en oversikt over telefon- og chattetjenester som holder åpent for deg som trenger noen å snakke med om rus og psykisk helse.