17.06.2021 10.20

Alle virksomheter som selger tobakksvarer og/eller tobakkssurrogater i Holmestrand kommune, må foreta en ny registrering i tobakkssalgsregisteret.

Arve Vannebo

Arve Vannebo er ansatt som ny næringssjef i kommunen, med oppstart i slutten av april 2020. Vannebo kommer fra stillingen som rådgiver i næringsenheten i Viken fylkeskommune, og har en bred erfaring, blant annet som gründer av Drammens Ælvebadstue, og som prosjektleder for Union scene.

Da er du velkommen til å trene i en av våre Sterk og Stødig-grupper med balanse- og styrketrening! Du trenger ikke ha noen erfaring med trening fra tidligere, men du må kunne gå innendørs uten hjelpemiddel.

Holmestrand kommune lanserer en chatbot i forbindelse med de nye nettsidene.

Fra årsskiftet blir det felles avfallshåndtering for innbyggere i nye Holmestrand. Vesar skal håndtere avfallet. Vesar utfører i dag disse tjenestene for Holmestrand kommune i likhet med de fleste andre Vestfoldkommunene.

– Kan du lære meg Microbits? Kan jeg bestille en time hos deg? Dette er spørsmål en digitalpedagog i Holmestrandsskolen kan få av en lærer. Med digitalpedagoger på alle skolene er det en grundig digital satsing i Holmestrandsskolen.