Fra 7. januar kl. 08.00 overtok Sykehuset i Vestfold ansvaret for medisinsk nødtelefon, 113, 0g ambulansetjenesten i tidligere Sande kommune.

Holmestrand kommune lanserer en chatbot i forbindelse med de nye nettsidene.

Den nye kulturbrosjyren for 2020 er klar. En trykt utgave leveres i postkassene til alle husstand i starten av januar.

Fra årsskiftet blir det felles avfallshåndtering for innbyggere i nye Holmestrand. Vesar skal håndtere avfallet. Vesar utfører i dag disse tjenestene for Holmestrand kommune i likhet med de fleste andre Vestfoldkommunene.

Her får du oversikt over prisene i de ulike kommunale tjenestene fra 2020.

Ung dame er høygravid og kjenner på magen

Om en knapp måned er Holmestrand og Sande kommuner en ny kommune, og den første babyen som blir født etter nyttårsaften blir den første innbyggeren i den nye kommunen. Det ønsker kommunen å gjøre stas på.

– Kan du lære meg Microbits? Kan jeg bestille en time hos deg? Dette er spørsmål en digitalpedagog i Holmestrandsskolen kan få av en lærer. Med digitalpedagoger på alle skolene er det en grundig digital satsing i Holmestrandsskolen.