Kriseledelsen gjennomfører egne beredskapsmøter mandager, onsdager og fredager hvor det aktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter.

Her får du kronologisk oversikt Temaside om korona Nowy koronawirus

30.11.2020 14.07

Arve Vannebo

Arve Vannebo er ansatt som ny næringssjef i kommunen, med oppstart i slutten av april 2020. Vannebo kommer fra stillingen som rådgiver i næringsenheten i Viken fylkeskommune, og har en bred erfaring, blant annet som gründer av Drammens Ælvebadstue, og som prosjektleder for Union scene.

Velkommen til informasjonsmøte om områdereguleringsplan for Nordre Jarlsberg Brygge (NJB) 30. januar i Sande sentrum.

Da er du velkommen til å trene i en av våre Sterk og Stødig-grupper med balanse- og styrketrening! Du trenger ikke ha noen erfaring med trening fra tidligere, men du må kunne gå innendørs uten hjelpemiddel.

Kommunalsjef for helse og velferd Anne Marit Bakka er 100 prosent sykemeldt i 6 til 8 uker fremover av helsemessige årsaker.

Fra 7. januar kl. 08.00 overtok Sykehuset i Vestfold ansvaret for medisinsk nødtelefon, 113, 0g ambulansetjenesten i tidligere Sande kommune.

Holmestrand kommune lanserer en chatbot i forbindelse med de nye nettsidene.

Den nye kulturbrosjyren for 2020 er klar. En trykt utgave leveres i postkassene til alle husstand i starten av januar.

Fra årsskiftet blir det felles avfallshåndtering for innbyggere i nye Holmestrand. Vesar skal håndtere avfallet. Vesar utfører i dag disse tjenestene for Holmestrand kommune i likhet med de fleste andre Vestfoldkommunene.

Her får du oversikt over prisene i de ulike kommunale tjenestene fra 2020.

Ung dame er høygravid og kjenner på magen

Om en knapp måned er Holmestrand og Sande kommuner en ny kommune, og den første babyen som blir født etter nyttårsaften blir den første innbyggeren i den nye kommunen. Det ønsker kommunen å gjøre stas på.