14.04.2021 13.42

Bo i skogshytte en natt?

•	Kalmosetra er en hytte ligger i nærhet av Montebello arena på Vestskogen - Klikk for stort bildeKalmosetra er en hytte ligger i nærhet av Montebello arena på Vestskogen Bjørn Elnan Holmestrand kommune har over 20 000 dekar skog, og er en av fylkets største skogeiere. Til skogeiendommen hører det også med fem skogshytter. Og hyttene kan innbyggere leie!

Kart over hvor hyttene ligger - Klikk for stort bildeKart over hvor hyttene ligger Holmestrand kommune To hytter er lokalisert på Østskogen i Sandeområdet, mens tre av hyttene befinner seg på Vestskogen i Sandeområdet.

Hyttene er meget sjarmerende, ligger idyllisk til i skogen, og er uten innlagt vann og strøm.

I Holmestrand kommune ønsker vi at hyttene i størst mulig grad skal kunne brukes av lag, foreninger, skoler, barnehager og lignende, og det er inngått leieavtaler med lokale lag og foreninger om bruk av hyttene.

Men ved ledig kapasitet kan også andre benytte hyttene for kortere perioder.

Interesserte kan henvende seg direkte til kontaktperson for den enkelte hytte:

Suluvannshytta - Klikk for stort bildeSuluvannshytta Bjørn Elnan Suluvannshytta

Suluvannshytta som er lokalisert til strandsonen sydøst av Suluvann på Østskogen har bilvei helt fram.

Leies av Østre Sande jeger- og fiskerforening.
Kontaktperson: Knut Fjæstad, tlf: 915 33 616

Svartevannshytta - Klikk for stort bildeSvartevannshytta Bjørn Elnan Svartevannshytta

Svartevannshytta ligger ved Svartevann på Østskogen og består av tømmerhytte og stall. Det er bilvei helt fram.

Leies av Kjeldås 4H.
Kontaktperson: Bjørn Martin Bamrud, tlf: 907 82 943

Solbergsetra - Klikk for stort bildeSolbergsetra Bjørn Elnan Solbergsetra

Solbergsetra er en hytte med stall som er lokalisert til nord for Guriløkka på Vestskogen. Det er bilvei nesten helt fram.

Leies av Sande jeger- og fiskerforening.
Kontaktperson: Sindre Stampe, tlf: 907 62 932

Kalmosetra - Klikk for stort bildeKalmosetra Bjørn Elnan Kalmosetra

Kalmosetra er en hytte ligger i nærhet av Montebello arena på Vestskogen. Det er bilvei nesten helt fram.

Leies av Sande jeger- og fiskerforening.
Kontaktperson: Sindre Stampe, tlf: 907 62 932

Tømmerhytte ved Lavvannsmyr

Tømmerhytte ved Lavvannsmyr er en hytte som ligger like ved enden av skogsbilveien som går opp gjennom Kalmoskogen på Vestskogen.

Leies av Sande ungdomsskole.
Kontaktperson: Vidar Wang, tlf.: 948 14 044

Denne artikkelen kunne først leses i innbyggermagasinet 2021.

Les innbyggermagasinet her: