Kriseledelsen gjennomfører egne beredskapsmøter mandager, onsdager og fredager hvor det aktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter.

Her får du kronologisk oversikt Temaside om korona Nowy koronawirus

30.11.2020 14.07

Strøsand – for folkehelsa

Glatt is med teksten "Gratis strøsand" - Klikk for stort bildeGratis strøsand til pensjonister og uføre Holmestrand kommune/pexels Gratis strøsand til pensjonister, uføre og ellers de med behov - for å redusere fall på glatt føre: I 2019 ble 600 sekker med strøsand, tilsvarende 6 tonn delt ut til innbyggere i kommunen. Vi kan tilby gratis strøsand også i år.

Strøsand puttes i bøtte - Klikk for stort bildeGratis strøsand er et fallforebyggende tiltak Frivillig aktiv Strøsandprosjektet startet opp i Holmestrand i 2010 og har vært populært siden oppstart. Prosjektet er et samarbeid med flere aktører: Civitan Club Holmestrand, Holmestrand sanitetsforening, Hof Lions, Frivilligsentralene, Gjerts marked og Holmestrand kommune. Alle de frivillige organisasjonene sammen med Holmestrand kommune har bidratt med økonomisk støtte.

Strøsand i Holmestrand

Civitan Holmestrand, Holmestrand Sanitetsforening, Holmestrand Frivilligsentral og Holmestrand kommune tilbyr gratis strøsand i Holmestrand.

Hent selv eller få levert

Ønsker du gratis strøsand kan du hente selv hos Gjerts marked Fargerike på Kleivbrottet 10, 3084 Holmestrand, eller om nødvendig, få levert på døra. Civitan Holmestrand vil så sørge for levering og oppfylling ved behov.

Holmestrand Kommunes sentralbord: 33 05 95 00
eller Holmestrand Frivilligsentral: 476 56 901

Strøsand i Hof

Hof Lions tilbyr gratis strøsand i Hofområdet. Ønsker du en bøtte gratis strøsand levert på døra, kan ta kontakt med Hof Lions eller Hof frivilligsentral. Hof Lions vil så sørge for levering og oppfylling ved behov.

Hof Lions Nils Olav Aas: 410 05 680
eller Hof frivilligsentral: 904 78 031 / 951 16 445

Strøsand i Sande

I uke 47 vil frivillige ved Sande frivilligsentral kjøre ut bøtter med strøsand. Til dere som har strøbøtter fra i fjor sett de ut, så vil de bli fylt opp.

Ta kontakt med

Sande frivilligsentral på 941 60 750 for dere som har behov for en strøbøtte.