Ledelsen gjennomfører egne beredskapsmøter mandag, onsdag og fredag hvor det aktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter.

Kronologisk oversikt Temaside: korona Test deg  Vaksine  Nowy koronawirus

23.01.2021 16.46

Faste treningstider i kommunale lokaler

Lag og foreninger som er faste brukere av kommunale lokaler kan nå søke fast trenings- eller øvingstid for det kommende skoleåret. Søknadsskjemaene blir sent lag og foreninger i uke 21.

Vannscooter

Den tidligere forskriften (ordensforskriften) som regulerte bruken av vannscooter i gamle Holmestrand kommune er nå opphevet, ved vedtak i kommunestyret den 06.05.2020.

Riskiogrupper

Folkehelsedirektoratet har nylig oppdatert sin artikkel om «Råd og informasjon til risikogrupper og deres pårørende».

Velkommen

Rådhuset i Holmestrand og administrasjonsbygget i Sande åpner mandag 18. mai for besøkende. I en periode har de vært stengt for besøk, med mindre man har gjort en avtale i forkant.

Jente vanner gresset

Fra mandag 18. mai til fredag 21. august er det vanningsrestriksjoner for Holmestrand kommune.

Festforestilling 17. mai

Her finner du opptak fra 17. mai 2020 i Holmestrand kommune.

Ordfører Elin Gran Weggesrud

Nå er det ikke lenge til 17. mai. I år blir det ikke noe barnetog eller fysisk fellesarrangement i Holmestrand, Hof eller Sande, men 17. mai skal fortsatt feires! Det blir satt opp et felles digitalt festprogram som streames direkte via Holmestrand kommunes nettsider, og vi oppfordrer alle til å dele sine festbilder med #17maiHolmestrand.

Se Opptak av festforestilling her!

Vi har dessverre et problem med streamen så enkelte vil oppleve hakking. Vi tar opptak av hele sendingen, og legge den ut senere i dag så går alle mulighet til å se den i fred og ro. 🇳🇴

#17maiHolmestrand

Det blir en annerledes 17. mai-feiring i år for oss alle, men det betyr ikke at man ikke kan ha det hyggelig - i mindre grupper med en meters avstand seg imellom - for det. Del feiringen din og bildene dine digitalt!

I forbindelse med kommunesammenslåingen mellom Holmestrand og Sande kommuner 1.1.2020 ble det satt i gang et prosjekt kalt 20 til 2020. 20 til 2020 gikk ut på 20 arrangementer som skulle gjennomføres høsten 2019 som en nedtelling til kommunesammenslåingen. Et av de tjue prosjektene gikk ut på å lage en kommunesang for nye Holmestrand kommune. Sangen ble hetende lenge leve Holmestrand og er et samarbeid mellom Arnstein Roch Øverland, John Erik Bruun Olsen, Julie Vega Dahl, Jann Alnes Øverland, Fred Nordseth og Bjørn Luksengård.

Voksenopplæringen

Voksenopplæringen er nå åpen med smitteverntiltak, og de fleste elevene er tilbake. Både på norskkurs, grunnskole og spesialundervisning gir voksenopplæringen det samme tilbudet som før koronastengingen.