Velkommen til informasjonsmøte om områdereguleringsplan for Nordre Jarlsberg Brygge (NJB) 30. januar i Sande sentrum.

Mona Pettersen er konstituert som kommunalsjef for området Helse og velferd fra 15. januar til 1. september 2020.

Da er du velkommen til å trene i en av våre Sterk og Stødig-grupper med balanse- og styrketrening! Du trenger ikke ha noen erfaring med trening fra tidligere, men du må kunne gå innendørs uten hjelpemiddel.

Kommunalsjef for helse og velferd Anne Marit Bakka er 100 prosent sykemeldt i 6 til 8 uker fremover av helsemessige årsaker.

Fra 7. januar kl. 08.00 overtok Sykehuset i Vestfold ansvaret for medisinsk nødtelefon, 113, 0g ambulansetjenesten i tidligere Sande kommune.

Holmestrand kommune lanserer en chatbot i forbindelse med de nye nettsidene.

Den nye kulturbrosjyren for 2020 er klar. En trykt utgave leveres i postkassene til alle husstand i starten av januar.

Fra årsskiftet blir det felles avfallshåndtering for innbyggere i nye Holmestrand. Vesar skal håndtere avfallet. Vesar utfører i dag disse tjenestene for Holmestrand kommune i likhet med de fleste andre Vestfoldkommunene.

Her får du oversikt over prisene i de ulike kommunale tjenestene fra 2020.

Om en knapp måned er Holmestrand og Sande kommuner en ny kommune, og den første babyen som blir født etter nyttårsaften blir den første innbyggeren i den nye kommunen. Det ønsker kommunen å gjøre stas på.