29.11.2021 17.51

Faktura for kommunale avgifter er sendt ut

Finger trykker på digital post - Klikk for stort bildeBoligeiere har nå fått faktura for kommunale avgifter Shutterstock Faktura for kommunale avgifter termin 4/2021 er sendt ut. Den får du om du eier en bolig, fritidsbolig, eller næringsbygg i Holmestrand kommune. Kommunale avgifter dekker vann og avløp dersom eiendommen din er tilknyttet offentlig nett, renovasjon for private husholdninger, samt feiing og tilsyn.

Har du spørsmål rundt dine kommunale avgifter? Her finner du svar på de mest stilte spørsmålene, og svar på hvor du kan henvende deg.

Hvordan distribueres faktura for kommunale avgifter?

Faktura distribueres kun i den distribusjonskanalen som du selv åpner for, eksempelvis Avtalegiro, eFaktura, Vipps eFaktura eller papirutgave i post.

• Avtalegiro eller eFaktura er beste alternativ. Det oppfordres til at alle inngår slik avtale i sin bank.
  • Om du derimot hverken har avtalegiro eller eFakturaavtale vil fakturaen blir sendt i posten.

Vil du utsette betalingen?

Du får oversikt over dine fakturaer og kan utsette betalingen via Min side. Logg deg inn med ID-porten. Utsettelsen kan maks legges inn med 14 dager etter forfall.  Ønskes det utsettelser utover dette, må du ta kontakt med økonomi.

Hvordan vet jeg hvilken periode min faktura gjelder for?

Perioden skal stå på fakturaen, og fakturaen som sendes ut nå gjelder for 4. termin. Det sendes ut fire fakturaer i løpet av et år.

1. termin: Forfall 20. mars
2. termin: Forfall 20. juni
3. termin: Forfall 20. september
4. termin: Forfall 20. desember

Hvor finner jeg mer informasjon?

Du finner mer informasjon og oversikt over hva kommunale avgifter koster.

Se også prisene på side 12-20 i denne filen

Har du spørsmål?