Hva skjer på bibliotekene?

Hva skjer på bibliotekene?

I tillegg til å være en møteplass, et sted hvor du kan låne bøker, lese tidsskrifter, låne internett, data og printer, så er det arrangementer på våre bibliotek som er åpne for innbyggere. Få en oversikt her!

* Bokstreif finner (som regel) sted, første uka av hver måned, i periodene februar til mai og september til desember. **Familielørdager foregår som oftest første lørdagen i måneden, og i minst ett av Holmestrandbibliotekene. *** Hof bibliotek er vanligvis ikke lørdagsåpent, så familielørdager er kun når det skjer noe spesielt, som i forbindelse med Hof-dagene eller til jul. Endringer kan forekomme.

Store og små arrangementer som ikke er faste

Det er stadig arrangementer og aktiviteter utenom de faste, så hold deg oppdatert på arrangementssiden til bibliotekene.

Holmestrand kommune holder også mange av sine politiske møter på biblioteket i Holmestrand. Møtene er åpne for publikum. Se kalender med de nærmeste møtene

Digihjelp - bli trygg på teknologi

Det digitale veiledningstilbudet Digihjelp er tilgjengelig på alle de tre bibliotekene i Holmestrand kommune.
Les mer om digihjelp

Utlån av KOMP-skjermer

Gjennom samarbeidsprosjektet «Vær nær», mellom Holmestrand kommune og No Isolation, tilbys det gratis utlån av KOMP-skjermer, til hjemmeboende eldre med liten eller ingen digital kompetanse. Om du har en senior i familien som er 65 år eller eldre, hjemmeboende og med liten eller ingen teknologisk kompetanse, er dette et tilbud for dere. Les mer om tilbudet på Holmestrandbibliotekenes nettside

Andre tilbud på bibliotekene

Se bibliotekenes egen nettside for oversikt over alle aktiviteter og tilbud

Til toppen