29.11.2021 17.51

Innbyggere i Holmestrand kommune har nå en ny mulighet til å få svar på spørsmål man har om kommunale forhold. «Åpen post» innføres i den nye kommunen, og er på begynnelsen av hvert kommunestyremøte.

Arve Vannebo

Arve Vannebo er ansatt som ny næringssjef i kommunen, med oppstart i slutten av april 2020. Vannebo kommer fra stillingen som rådgiver i næringsenheten i Viken fylkeskommune, og har en bred erfaring, blant annet som gründer av Drammens Ælvebadstue, og som prosjektleder for Union scene.

4 personer som holder hender frem mot hverandre

Da er du velkommen til å trene i en av våre Sterk og Stødig-grupper med balanse- og styrketrening! Du trenger ikke ha noen erfaring med trening fra tidligere, men du må kunne gå innendørs uten hjelpemiddel.

Holmestrand kommune lanserer en chatbot i forbindelse med de nye nettsidene.

Fra årsskiftet blir det felles avfallshåndtering for innbyggere i nye Holmestrand. Vesar skal håndtere avfallet. Vesar utfører i dag disse tjenestene for Holmestrand kommune i likhet med de fleste andre Vestfoldkommunene.

Bilde av to av digitalpedagogene i kommunen

– Kan du lære meg Microbits? Kan jeg bestille en time hos deg? Dette er spørsmål en digitalpedagog i Holmestrandsskolen kan få av en lærer. Med digitalpedagoger på alle skolene er det en grundig digital satsing i Holmestrandsskolen.