Monica Skytte Kristoffersen foran juletreet

Barn merker voksnes alkoholbruk tidligere enn mange tror. Derfor oppfordrer vi alle voksne om å huske på at barn liker best voksne som er trygge og forutsigbare, også under julefeiringen.

Kommunestyret i september 2022

Hva diskuterer våre folkevalgte om dagen? Onsdag 14. desember møtes kommunestyret, og skal behandle neste års budsjett i tillegg til flere andre saker. Du kan følge møtet direkte på kommuneTV.

"Matkurven Holmestrand" og kurv med mat i

Fra torsdag 24. november startet Kirkens bymisjon sammen med frivillige utdeling av Matkurven Holmestrand. Matkurven er utdeling av mat som et supplement til de som har behov for dette i en periode.

Aud Gunnestad mottar pris fra ordfører Elin Gran Weggesrud og kultursjef Gertruud Kunst

- Vi setter umåtelig stor pris på deg og innsatsen du gjør for å gjøre fellesskapet vårt raust, varmt og inkluderende. Tusen takk for alt du har gjort og fortsatt gjør - du er et stort forbilde, sa ordfører Elin Gran Weggesrud da Aud Gunnestad ble overrasket med kommunens frivillighetspris under markeringen av frivillighetens dag - i Sande kommunelokale søndag 4. desember.

Dame med mobil, og tekst: Les av vannmåler ved å svare på SMS!

I uke 49 sender kommunen ut SMS til alle som har vannmåler. Vannmåleren skal leses av senest 31. desember, og avlesing kan registreres ved å svare på SMS. Avlesning gir grunnlaget for både årsoppgjøret for 2022, og neste års vann- og avløpsgebyr.

Handlevogn og paragrafer

Er du næringsdrivende i Holmestrand kommune, og ønsker å vite mer om hvordan du kan bli leverandør til det offentlige? Velkommen til seminar 11. januar i Hof!

Holmestrand kommune er med i et nasjonalt rekrutteringsprogram hvor arbeidssøkende menn mellom 25-55 år tilbys et komprimert og forutsigbart utdanningsløp frem mot fagbrev som helsefagarbeider. Nytt kull skal nå startes opp og vi søker etter nye menn som er mann nok til å vise omsorg og til ta en utfordring.

Hjerte formet med hender

Alle skal ha mulighet til å delta i aktiviteter, uavhengig av alder, kjønn, etnisitet, inntekt, funksjonsnivå eller interessefelt. Se oversikt over lag og organisasjoner i vår kommune!

Illustrasjon av 2023

24. november behandlet formannskapet handlingsprogram 2023-2026 og budsjett 2023.

Gaver og vippsnummer

Det blir en innsamling til innkjøp av julegaver til barn i vår kommune som trenger det! Innsamlingen heter "Barnas jul", og alle som ønsker å bidra kan vippse til #639832.