Koronasituasjonen i Holmestrand kommune

Kommunedirektøren gjennomfører egne beredskapsmøter hver eneste dag hvor det dagsaktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter.

Her får du kronologisk oversikt Temaside om korona

02.04.2020 18.53

Holmestrand kommune åpner sine utendørs kommunale idrettsbaner. Banene åpner fra lørdag 4. april med visse forutsetninger.

Fra 1. januar fikk Holmestrand kommune sin egen chatbot som fikk navnet Juno. Vi har hatt Juno på tremåneders-kontroll, og har følgende oppsummering:

Som et smitteverntiltak innføres flere forbud fra fredag 3. april klokken 18.00. Det blir forbudt å fortøye ved kommunale kaianlegg og bruke oppstillingsplasser for bobil. Campingplasser, gjestehavner og bobilcamping stenges. Dette for å hindre spredning av smitte til kommunens innbyggere.

Påsken blir nok ikke helt som du hadde forestilt deg. Men fortvil ikke, hjemme og utenfor husdøra er det mye å finne på. Blant mange turer og aktiviteter for både inne og ute har vi plukket ut noen idéer for en annerledes påske.

Denne helgen blir det helge- og nattarbeid frem til mandags morgen for å utbedre skadene som oppstod i forbindelse med vannlekkasjen i mars. Dette vil medføre støy og endret trafikkbilde. Takk for at innbyggere i området viser forståelse for arbeidet som må gjøres, og beklager ulempene dette måtte innebære.

I påsken er det ofte mange som drar på hytta, men i år blir det hjemmekos i stedet for.

Det er lovbestemt med båndtvang for hund fra 1. april til og med 20. august. Det er en del unntak, for hunder i reindrift, bufehund og hunder brukt i aktiv tjeneste i politi-, toll-, militær- og redningsarbeid.

Påskeferien nærmer seg med stormskritt, og i den anledning ønsker vi tips fra innbyggerne til innbyggere om aktiviteter en kan gjøre i påskeferien. Ett tips vinner gavekort til lokal butikk i kommunen.

På kommunens nye Instagramkonto postes nyheter og informasjon fra Holmestrand kommune. Men vi har også lyst til å se og høre fra innbyggere på Instagram, og da spesielt fra dagene hjemme med hjemmekontor, barnepass, kanskje ny rolle som lærer og «nye kolleger»?

Utdanningsdirektoratet presenterte denne måneden resultatene fra undersøkelsen «Foreldreundersøkelsen i barnehagen», som ble gjennomført høsten 2019. Vi er glade for å kunne melde at barnehagene i Holmestrand gjør det svært godt.