I forbindelse med politiets virksomhetsstrategi: I forkant av kriminaliteten – Forebygging som politiets hovedstrategi, gjennomføres det denne sommeren ett målrettet prosjekt med fokus på å sette innbyggerne i sentrum av politiets forebyggende arbeid.

Natteravn

Natteravner er alminnelige voksne som observerer og hjelper, lytter og tar seg tid til å snakke med unge mennesker, hjelper der det trengs, og bidrar til trygghet i lokalmiljøet. Nå søker vi voksne innbyggere som ønsker å bli natteravn – enten i Holmestrand by, i Hof eller i Sande.

Dame med vaksine

- Alle innbyggere som er 18 år og eldre, og som ikke har fått første vaksinedose, er velkommen til drop-in for å få sin første dose, sier assisterende kommuneoverlege Andreas Thunes.

Velkommen til Holmestrand gjestehavn!

Er du ny i Holmestrand kommune eller planlegger å flytte hit? Holmestrand kommune er et godt sted å bo, jobbe og etablere virksomhet i, og er sentralt plassert på Østlandet.

Strand med mennesker på sommeren

Miljørettet helsevern i Vestfold har tatt badevannsprøver i Holmestrand kommune i juli. Alle prøvene er kategorisert i klasse ”God kvalitet”, så nå er det bare å hoppe i havet! Ved Hillestadvannet frarådes bading på grunn av oppblomstring av blågrønnalger.

Kommuneplanlegger Håkon Randal med FNs bærekraftsmål 11: bærekraftige byer og lokalsamfunn

Kommuneplanen skal ikke bare være en plan for kommuneorganisasjonen, det skal også være en plan for hele lokalsamfunnet. Her kan du lese om hvordan Holmestrand kommune jobber med den nye kommuneplanen.

Parken Dulpen i Holmestrand sentrum

Opplev Holmestrand! En herlig perle perfekt for det gode sommerliv. Du finner bade- og båtliv, friluftsopplevelser, varierte butikker og spisesteder i Holmestrand kommune.

Helene Louise Simensen fra Ungdomsrådet

22. juli markerte kommunen at det er 10 år siden Norge ble rammet av to terrorangrep. Flere møtte opp på minnemarkeringen, og så direktesendingen fra minnesveggen på Gjøklep ungdomsskole.

Parken Dulpen i Holmestrand sentrum

Holmestrand kommune har temperatursensorer i vannet på Nordre Jarlsberg brygge og på Dulpen. Sjekk oppdaterte badetemperaturer – døgnet rundt.

Valgurne

Manntallet til Storingsvalget er lagt ut til offentlig ettersyn fra 12. juli og fram til og med valgdagen 13.september.