Få oversikt over dine kommunale forhold

Nå kan innbyggere logge seg inn på «Min side» via kommunens nettside, hvor man har oversikt over sine kommunale forhold. Man kan se tidligere betalte fakturaer, be om utsettelse på kommunale avgifter, og få oversikt over kommunale og offentlige forhold.

Oversiktsbilde over Dulpen

I forbindelse med pinsen denne langhelgen vil kommunen tilrettelegge for at følgende tre offentlige toaletter holdes åpne på dag og kveldstid: toalettene på Eidsfoss, Dulpen og Nordre Jarlsberg brygge.

Møte om økonomi.jpg

27. mai møttes politikere, kommunedirektør og kommunalsjefene til første av to arbeidsmøter om kommunens økonomiske situasjon. Møtene skal gi økt kunnskap om konsekvenser og muligheter for utarbeiding av konkrete tiltak for å redusere den kommunale driften for å oppnå balanse.

Drikkevann

For de som bor nord i kommunen og er kommunal abonnent med vann fra Røysjø:

Kommunens forskrift om camping, bobil og båthavn endres med virkning fra torsdag 21. mai kl. 16.00. Det åpnes nå opp for overnatting for alle på gjestehavna, og døgnplasser på campingplasser.

Faste treningstider i kommunale lokaler

Lag og foreninger som er faste brukere av kommunale lokaler kan nå søke fast trenings- eller øvingstid for det kommende skoleåret. Søknadsskjemaene blir sent lag og foreninger i uke 21.

Vannscooter

Den tidligere forskriften (ordensforskriften) som regulerte bruken av vannscooter i gamle Holmestrand kommune er nå opphevet, ved vedtak i kommunestyret den 06.05.2020.

Riskiogrupper

Folkehelsedirektoratet har nylig oppdatert sin artikkel om «Råd og informasjon til risikogrupper og deres pårørende».

Velkommen

Rådhuset i Holmestrand og administrasjonsbygget i Sande åpner mandag 18. mai for besøkende. I en periode har de vært stengt for besøk, med mindre man har gjort en avtale i forkant.

Jente vanner gresset

Fra mandag 18. mai til fredag 21. august er det vanningsrestriksjoner for Holmestrand kommune.