høstferieaktiviteter bilde akateboard og påmelding

Snart er det høstferie, og fritidsklubbene tilbyr aktiviteter for barn fra 5. klasse og eldre med en god blanding av action, friluftsliv og moro.

Elin Gran Weggesrud

Hjertet i TV-aksjonen er dere bøssebærere og det unike møte i døra når dere banker på i nabolaget. Årets TV-aksjon går til Plans arbeid for å bekjempe barneekteskap.

plakat arrangement eldredagen i Holmestrand kommune

Eldrerådet i Holmestrand kommune inviterer til FN`s internasjonale dag for eldre den 1. oktober. Dagen markeres i Hof, Sande og Holmestrand og mange foreninger og frivillige samarbeider om å sette i stand fine arrangementer.

Unge løper ut i vannet

Holmestrand kommunes ungdomsråd er ungdommens talerør og stemme ovenfor politikere, og jobber for å bedre tjenester til ungdom. Nå søker vi ungdom mellom 13 og 19 år bosatt i Holmestrand kommune som kunne tenke seg å være med i ungdomsrådet de to neste årene.

Unge som spiller basket ute

Er du over 18 år og bor i Holmestrand kommune? Da kan du være blant vel 4 600 tilfeldige utvalgte innbyggerne som blir invitert til å delta i Folkehelseundersøkelsen. Undersøkelsen blir sendt ut 27. september, og vi håper alle som mottar en SMS med link kan sette av ca. 15 minutter til å svare på den.

plakat synlig syklist

Torsdag 23. september vil sykkelverkstedet på Sande frivilligsentral være med på å markere lykteaksjonen «synlig syklist», støttet av Syklistenes Landsforening. Sykkelverkstedet har mottatt flotte lykter som gjør sykkelen synlig i mørket.

Brannmannn slukker bål ute

Vær aktsom ved gjennomføring av aktivitet som kan føre til brann. I Holmestrand kommune er det vedtatt lokal forskrift som forbyr all åpen brenning året rundt, med hjemmel i forurensningsloven. Men du kan grille, bruke bålpanne eller kose deg ved kaffebål om det garantert ikke fører til brann.

I perioden 20.-25. september er du velkommen til Digital festival på Hof bibliotek, Sande bibliotek og Holmestrand bibliotek!

Dame med vaksine som trekkes opp

Regjeringen har besluttet å følge Folkehelseinstituttet sin anbefaling om å tilby en tredje dose koronavaksine til pasienter med alvorlig svekket immunforsvar.

Aksjonskomiteen foran biblioteket

Årets TV-aksjon går av stabelen søndag 24. oktober, og i år går inntektene til Plan Norge og deres arbeid for å få slutt på barneekteskap. TV-aksjonskomiteen håper på innbyggernes engasjement også i år.