06.12.2021 15.28

mennesker sitter rundt et bort hvor de lager julekuler

Denne uken ønsker vi velkommen til førjulshygge i Holmestrandbibliotekene. Da er det lagt til rette for at man kan dekorere sin egen julekule, og vi oppfordrer til å gjøre dette sammen med familie, gjerne besteforeldre og barnebarn. Snakk om julens tradisjoner og om hvordan julen var før, og del gode minner med hverandre, - det skaper glede.

Gertruud Kunst, Tom Amundsen og Elin Gran Weggesrud

Tom Amundsen sin idealistiske innsats for blant annet å drive Holmestrand museum, sørget for at han i år ble vinneren av kommunens kulturpris.

logo Frivillighetens år 2022

Frivillighetens år 2022 skal feire Norges viktigste lagarbeid! Det skal markeres i hele landet, fra nord til sør, på digitale og analoge flater og i både fysiske og digitale arrangementer.

Jente med skøyter

Blir du glad når du ser at barna har det gøy? Ønsker du å bidra til at alle barn og unge skal ha mulighet til å delta i fritidsaktiviteter, kunne dra på ferie, være sammen med andre eller komme videre med utdanningen? Det skal ikke være lommeboka som skal avgjøre det.

Jente sitter ved et juletre og tegner

God jul, lille venn er en dugnad hvor målet er å samle inn penger til nye julegaver til barn i familier som har litt mindre å rutte med. Dugnaden finnes flere steder i Norge. Vi er klare for årets «God jul lille venn»-dugnad - er du?

Illustrasjonsbilde pårørendeundersøkelsen "IVARETATT?"

Som pårørende kan du gi anonym tilbakemelding på hvordan du opplever å bli involvert og ivaretatt i Holmestrand kommune. Pårørendeundersøkelsen «IVARETATT?» er åpen frem til 31. mars 2022, og vi håper mange ønsker å delta i den.

Er du trygg, tydelig og robust, med forståelse for nødvendigheten av samhandling og åpenhet? Da kan det være deg vi leter etter.

Vannkran og Les av vannmåleren før 31. desember

Eiendommer med vannmåler betaIer for sitt faktiske forbruk. I disse dager sender vi ut avlesningskort til alle med vannmåler. Husk å registrere vannforbruk innen 31. desember!

Illustrasjon av adventskalender

De neste ukene blir det juleklubb på fritidsklubbene.

Glatt is med teksten "Gratis strøsand"

Også i år kan vi tilby gratis strøsand også i år til pensjonister, uføre og ellers de med behov - for å redusere fall på glatt føre.