Vi har egne lokale regler. Utover de følges nasjonale regler og anbefalinger.

Kronologisk oversikt Temaside: korona Vaksine Test deg Nowy koronawirus

12.05.2021 14.13

#17maiHolmestrand

Det blir en annerledes 17. mai-feiring i år også, men det betyr ikke at man ikke kan ha det hyggelig. Del feiringen din og bildene dine digitalt!

Regnbue på vindu

I dag vedtok formannskapet forlenging og forsterking av lokal koronaforskrift i Holmestrand kommune. Forskriften gjelder fra natt til 13. mai, og varer til og med 28. mai.

barn på biblioteket

Bibliotekene i Holmestrand er naturlige samlingspunkt for både store og små og har mange forskjellige aktiviteter gjennom hele året.

inskripsjon

Lørdag 8. mai er det 76 år siden de tyske militære styrker kapitulerte og Norge ble et fritt land igjen etter 5 år med okkupasjon. Siden 2011 markeres også Veterandagen på samme dag for å hedre krigsveteranene for deres innsats for Norge under krigen. Dette skjer 8. mai i Holmestrand kommune:

Sande juniorkorps

Den offisielle festforestillingen for 17. mai blir digital i år. 17. mai-stemning skal det likevel bli med taler, musikk og filmopptak.

Feire Eid på en trygg måte

Eid faller på 13. mai, i perioden Holmestrand kommune har strenge regler. Vi oppfordrer til å markere høytiden utendørs innenfor smittevernreglene, og/eller digitalt.

En trygg feiring i mai

Koronaviruset sørger for en annerledes 17. mai i år også, men feiring skal det bli. Koronasituasjonen har utfordret 17. mai-komiteen til å sette opp et annerledes program med kreative løsninger.

Skaperne bak Lenge leve Holmestrand!

Komponisten Arnstein Roch Øverland samlet musikere, historisk interesserte og tekstforfattere fra områdene Hof, Sande og Holmestrand for å jobbe frem en ny kommunesang: Lenge leve Holmestrand.

Oversiktsbilde Hof fengsel

I slutten av april inviterte Holmestrand kommune, Statsbygg og Holmestrand Næringsforening til et digitalt infomøte for næringslivet/interessenter i Holmestrand kommune i forbindelse med salg av Hof fengsel.

Valgfunksjonær og stemmegiver i valglokalet

Det er stortingsvalg 13. september i år, og vi trenger valgmedarbeidere. Er du over 18 år, har tid til overs og vil tjene litt ekstra?