Utkledd barn på Halloween

Den 31. oktober nærmer seg og mange planlegger markering av halloween. Som for alle arrangementer og sosiale sammenkomster denne høsten er fokus på smittevern viktig, slik at ikke feiringen bidrar til økt smittespredning av koronaviruset. Dette innebærer at man reduserer antall mennesker som samles, har fokus på god håndhygiene og holde seg hjemme hvis man er syk.

Dame med maske holder test

Fra og med onsdag 21. oktober flyttes korona-testing på teststasjonen i Tønsberg av voksne og barn over 12 år fra Eik til Stensarmen. Barn i barneskolealder skal fremdeles testes på Eik.

Hender som holder et tre

Eikeren Vannverk IKS (EVIKS) har opprettet et fond for å gjennomføre miljøoptimaliserende tiltak i Eikerenvassdraget. Det kan søkes om midler til gode prosjekter i løpet av oktober måned.

Folk som er med i TV-aksjonsgruppa

Skolejogg, bidrag fra næringslivet, konsert med kulturskolen, dykking etter søppel langs brygga og digitale bøssebærere. Årets TV-aksjon 18. oktober markeres på mange måter i kommunen i år.

Dame står foran en veggtegning som beskriver prosess fra ide til gjennomføring

Har du en gründeridé eller er gründer? Velkommen til Gründersamling i november!

Kommuneledelsen og kommuneoverlegen oppfordrer til bruk av munnbind for pendlere fra Holmestrand inn mot Viken/Oslo ved bruk av kollektivtransport.

Verdensdagen for psykisk helse

Markering av Verdensdagen for psykisk helse finner sted i Holmestrand kommune den 9. oktober 2020.

Erna og Abid på besøk i Hagemannsparken

Statsminister Erna Solberg (H) og kultur- og likestillingsminister Abid Raja (V) besøkte søndag Hagemannsparken i Holmestrand.

Hummer holdes i hånden

Fiskeridirektoratet har opprettet 10 nye fredningsområder for hummer, som gjelder fra 1. oktober. Mulodden i Holmestrand kommune er ett av dem.

Tobakksfri

Det er to ledige plasser på Frisklivssentralens kurs «Tobakksfri» som starter 13. oktober.