22.06.2021 12.08

Elin Gran Weggesrud

Er du interessert i sentrumsskolen i Sande, hvilke tjenester du kan forvente av kommunen din på helsefeltet, om hvordan det gikk med økonomien i 2020, og om det spennende prosjektet "Plassen vår"? Da har du god grunn til å følge kommunestyret på deres siste møte før sommeren.

Solsikke i kveldssol

Her finner du en oversikt over endrede åpningstider i Holmestrand kommune i sommer.

Natteravn

Natteravn i Hof & omegn er et felles prosjekt fra Hof skole, FAU og Hof frivilligsentral. Vi ønsker å bidra til en trygg sommer for barna våre. I august vil dessuten det nye flerbrukshuset stå klart. Fritidsklubben og biblioteket skal flytte inn og Hof sentrum vil bli en attraktiv møteplass for unge. Trygghet i lokalmiljøet kommer alle til gode. Har du litt tid å avse på en fredag- eller lørdagskveld og ønsker å være med på turer inn i mellom?

Lars Martin Myhre

Endelig kan vi spille live igjen! Nyt en herlig sommerkonsert på en av landets vakreste utescener, med fjord, skjærgård og solnedgang som bakteppe: Utsikten på Rove i Holmestrand. En av Vestfolds store artister og låtskrivere er tilbake - Lars Martin Myhre!

rickshaw-sykkel

Hof frivilligsentral får en rickshaw-sykkel og ønsker frivillige som sykkelpiloter. Fra 23. juni kan eldre som ikke lenger klarer å sykle selv, ta plass i passasjersetet og kjenne på frisk luft, lukter og lyder fra naturen. Lederen i foreningen "Sykling uten alder", Tormod Hansen, holder 45 minutters kurs for alle som er interessert.

Regnbue på vindu

I dag kl. 16 opphører lokal koronaforskrift, og Holmestrand kommune følger da nasjonale regler og anbefalinger. Samtidig innfører kriseledelsen to forsterkede råd til befolkningen.

Fra formannskapets møte 10. juni

Formannskapet vedtok å oppheve lokal koronaforskrift fra fredag 11. juni kl. 16. Fra da følger Holmestrand kommune nasjonale regler og anbefalinger

Bjarne Henning Mathisen søker frivillige

Frivilligsentralen i Holmestrand hjelper til under vaksineringen på Høyanghallen.

Velkommen til digitalt møte 8. juni!

Velkommen til åpent digitalt møte for foresatte og ungdommer tirsdag 8. juni.

Den Kulturelle Spaserstokken gleder seg veldig til å endelig kunne spille for publikum igjen. Foreløpig tillater smittevernet kun 20 besøkende innendørs på forestillinger og konserter, men Kulturkontoret krysser fingrene for at de snart vil få lov til å slippe inn mange flere.