Kriseledelsen gjennomfører egne beredskapsmøter mandager, onsdager og fredager hvor det aktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter.

Her får du kronologisk oversikt Temaside om korona Nowy koronawirus

02.12.2020 14.13

Eldre mann med tomlene opp

Går søvnproblemene ut over hverdagen? Da kan digitalt søvnkurs være noe for deg!

Bærekraftsmålene

FNs 17 bærekraftsmål er utgangspunkt for kommunens nye kommuneplan. I desember har vi en egen bærekraftskalender på Facebook/Instagram for å sette fokus på denne delen ved kommuneplanen.

Søndag 29. november kl. 16.45 starter vi adventstiden i kommunen ved å tenne julegranene i Hof, Sande og Holmestrand. For å lyse opp og spre den gode julestemningen til tross for koronatiden vises årets julegrantenningen på nettet. SE SENDINGEN HER:

En ansatt i hjemmetjenesten fikk påvist positiv covid-19 prøvesvar fredag 27. november på ettermiddagen.

Faktura for kommunale avgifter er sendt ut med 20. desember som betalingsfrist. Her kan du lese mer om hva prisen dekker, hvordan du lett utsetter betaling, og hvordan du kan få til en lettere fakturabetaling.

Jente sitter ved et juletre og tegner

God jul, lille venn er en dugnad hvor målet er å samle inn penger til nye julegaver til barn i familier som har litt mindre å rutte med. Dugnaden finnes flere steder i Norge. På grunn av koronasituasjonen blir dugnaden litt annerledes i år i Holmestrand kommune.

Kommunens egen julestjerne

Den populære julestjerna som dekorerer mange hjem og kommunale bygg i Holmestrand kommune er fortsatt mulig å få tak i.

For å holde kontroll på smittesituasjonen er det viktig at alle som mistenker de kan være smittet med koronavirus tester seg. De klassiske symptomene er hoste, feber, tungpust og tap av smak- og luktesans, en symptomene kan variere. Takk for at du tester deg!

En som er bosatt utenfor kommunen, men ansatt i Holmestrand kommune, og knyttet til flere virksomheter, har fått påvist covid-19 smitte siste døgn. Alle nærkontakter er sporet opp, satt i karantene, og skal testes i dag onsdag.

Jente med gul sekk på vei til skolen

Barn og unge skal få delta på fritidsaktiviteter selv om foreldrene har dårlig råd. Offentlige instanser, lag og foreninger og private kan nå søke om penger fra Nasjonal tilskuddsordning for inkludering av barn og unge.