Unge mennesker holder rundt hverandre

Barne- og familiesenteret har mange kurs og gruppetilbud til foreldre og ungdommer som omhandler barn og unges utvikling og psykiske helse.

Velkommen til Holmestrand gjestehavn!

Ved gjestehavna er det godt med plasser, og fine servicebygg. Velkommen til oss!

Folk som løper over et juv

Holmestrand kommune har fått 293 000 kr fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet i runde syv av lokal kompensasjonsordning til bedrifter som har hatt nedgang i omsetning grunnet koronarestriksjonene. Fire bedrifter fikk tildelt midler i Holmestrand kommune.

Årets magasin til innbyggere

I mai kommer et rykende ferskt magasin fra Holmestrand kommune ut i postkassene til innbyggere. Vi håper dere liker det!

Kulturskolen arrangerer blant annet Vinterrock

Kulturskolen tilbyr undervisning på kulturkarusell, drama-teater, visuell kunst og musikk. Søknadsfrist for hovedopptaket er 1. juni.

Sande juniorkorps

Nasjonaldagen feires med tradisjonsrike tog, kransenedleggelser og flaggheisinger over hele kommunen. Her finner du hele det offisielle programmet for Hof, Sande og Holmestrand.

Illustasjonsfoto

En kan søke redusert betaling hele året, men for at det skal gjelde fra august i et nytt barnehageår er fristen 1 juni.

Bli med når utlånssentralen BUA åpner dørene sine for første gang. Fra lørdag 14. mai får alle innbyggere låne all slags fritidsutstyr helt gratis. Hyllene fylles opp med utstyr for overnatting i skogen, fritidsaktiviteter til lands og til vanns slik at du er klar for sommersesongen. Velkommen til den offisielle åpningsfesten!

Kommunedirektør Hans Erik Utne og ordfører Elin Gran Weggesrud er fornøyd med å klatre på kommunebarometeret

Etter sammenslåingen av Hof, Sande og Holmestrand kommuner har Holmestrand tatt solide byks i Kommunebarometeret, melder Kommunal rapport denne uken.

MUSTI: 18 år gamle Ugbad Musti ble en av Øyafestivalens store snakkiser i fjor. I juni kommer hun til Tønsberg.

Artister som Metteson og Musti står på scenen når nesten 5 000 ungdomsskoleelever fra Færder, Holmestrand, Horten og Tønsberg inviteres til festival 14. og 15. juni. Festivalen er en del av Den kulturelle skolesekken (DKS), og er et samarbeid mellom de fire kommunene.