Åpningstider sommeren 2020

Sjøen ved Kjanken - Klikk for stort bildeSjøen ved Kjanken Holmestrand kommune I sommer vil det være varierte åpningstider i kommunen. Her finner du en oversikt.

Åpningstider i sommer

Oversikten oppdateres fortløpende.

Jente drikker av vannglass

Er du kommunal abonnent med vann fra Blindevann? I uke 33 til og med 37 vil Holmestrand kommune spyle kommunalt vannledningsnett.

En ny koronakrisepakke for frivillige lag og organisasjoner er klar. Formålet med ordningen er å kompensere frivillige organisasjoner som har betydelig inntektstap fra arrangementer eller annen spesifisert aktivitet, som følge av pålegg eller råd gitt av staten i forbindelse med COVID-19-utbruddet.

Hof flerbrukshus

Hvordan skal uteområdet og innredningen bli i nye Hof flebrukshus? Du kan bli med og påvirke ved å delta på medvirkningsmøte 13. august.

May- Britt Nordli

Holmestrand kommune har i dag en ledig stilling som kommunalsjef for Teknisk. Rekruttering er iverksatt og det forventes å ha stillingen besatt desember 2020. May-Britt Nordli er engasjert som kommunalsjef frem til stillingen er besatt, og hun starter opp 12. august.

Holmestrandsskolen

Strategiplan for barnehager og skoler i Holmestrand kommune ble vedtatt våren 2020 av kommunestyret. Strategiplanen skal etablere et felles forpliktende grunnlag for driften og utviklingen av barnehager, skoler med skolefritidsordning (SFO) og voksenopplæringen i Holmestrand kommune.

Nye flotte skilt i aluminium

Hjørnesteinsbedriften Hydro støtter Holmestrand kommune med nye skilter på rådhuset i Holmestrand og administrasjonsbygget i Sande. Skiltene blir i kommunens nye flotte profil, utført i aluminium.

Det er du som avgjør om du opplever deg som kreket

I kommunestyrets junimøte ble overordnet handlingsplan mot mobbing og krenkende atferd vedtatt.

Strandliv

Miljørettet helsevern i Vestfold har tatt badevannsprøver i Holmestrand kommune denne uken. Alle prøvene er kategorisert i klasse ”God kvalitet”, foruten ved Hillestadvannet, hvor det frarådes bading på grunn av blågrønnalger.

Parken Dulpen i Holmestrand sentrum

Holmestrand kommune har plassert ut temperatursensorer i vannet på Nordre Jarlsberg brygge og på Dulpen. I et Vestfoldsamarbeid kan vi nå levere helt oppdaterte badetemperaturer – døgnet rundt.

Parken Dulpen i Holmestrand sentrum

Opplev Holmestrand! En herlig perle perfekt for det gode sommerliv. Du finner bade- og båtliv, friluftsopplevelser, varierte butikker og spisesteder i Holmestrand kommune.