1000 TAKK!

Denne uka er det det 1000 dager siden vi ble en ny kommune! 1000 TAKK til ansatte, politikere, lag og foreninger, bedrifter og innbyggere! Dere bidrar hver eneste dag til et trivelig og trygt lokalsamfunn. Vi gleder oss til fortsatt samarbeid for å skape en enda bedre kommune.
Les mer og se bilder

26.09.2022 23.44

Les av vannmåler

Les av vannmåler

Vannkran og Les av vannmåleren senest 31. desember - Klikk for stort bildeLes av vannmåleren senest 31. desember Pexels/Holmestrand kommune Vannmåleren leses av hvert år. Årsavlesningen og forbruk er vannmålerabonnentens ansvar og det anbefales derfor å lese av vannmåleren jevnlig for egen kontroll.

Svarfrist er 31. desember hvert år. Som abonnent av kommunale vann- og avløpstjenester plikter du i henhold til gebyrforskriftens § 10-3 å levere avlesning av vannmåleren innen fastsatt frist. Fristen har gått ut, men du kan fortsatt lese av vannmåleren. 1. februar 2022 er siste og endelige frist.

Opplysningene du trenger for å lese av vannmåleren står i brevet sendt deg i uke 48 2021.

Avlesningskort sendes i altinn/digipost eller i posten. Noen av de som benytter DigiPost har problemer med å lese brevet i app'en på mobil. Det er dessverre et kjent svakhet i den app'en. Som et alternativ kan man logge på DigiPost i en nettleser fra en PC. 

Får du det ikke til?

Kontakt Holmestrand kommune på tlf. 33 05 95 00 eller -post: postmottak@holmestrand.kommune.no

Til toppen