Søk fast treningstid for skoleåret 2023/24

Søk fast treningstid for skoleåret 2023/24

Innen 16.april kan lag, foreninger og andre grupperinger søke fast treningstid for det kommende skoleåret 2023/24. Både søknad og tildeling av treningstider vil foregå helt digitalt, gjennom utleiesystemet BookUp.

Faste treningstider fordeles én gang i året

Lag og foreninger kan søke om faste treningstider for kommende skoleår før 16.april. Forslag til tildeling av treningstimene sendes til idrettsrådet som godkjenner før lag og foreninger får en definitiv bekreftelse.

Søknadsfrist for skoleåret 2023/2024 er 16. april 2023.

Søknaden kan endres helt frem til fristen.

Lag og foreninger som har timetildeling i årets sesong vil få melding i forkant om å søke igjen for neste sesong.

Søk treningstider i BookUp

Dersom du møter på utfordringer, finner du en enkel veileder her: Veileder for booking av treningstider i BookUp (PDF, 459 kB).

Ved ytterligere spørsmål, benytt knappen «Start dialog med utleier» i BookUp.

Treningstider i inneværende sesong er utgangspunkt for søknaden i 2023/24, og de som har faste tider i 2022/23 vil finne disse allerede innført i kalenderen. 

Grunnet begrenset kapasitet ber vi alle, så langt det er mulig, om å søke om omtrent samme antall timer og tidspunkter som i foregående sesong. Begrunn ønskede endringer i søknadsteksten, og husk å gå over og slett eventuelle overflødige timer som ikke skal brukes neste sesong.

For nye søkere

For å søke om tid i alle kommunens lokaler må man opprette en brukerkonto i utleieportalen BookUp, enten som organisasjon eller privatperson. Nye søkere kan gjerne legge inn tid flere steder eller dager, og presisere i søknadsteksten alternativer og prioriteringer, om man bare ønsker ett alternativ eller så mange som mulig, o.l.

Trenger du hjelp med å komme i gang med BookUp? Her finner du BookUps brukerveiledning. (PDF, 877 kB)  

Kontakt: Kulturkontoret v/ May-Britt Forsberg

Telefon: 951 04 838

E-post: may-britt.forsberg@holmestrand.kommune.no

Til toppen