Søk halltid for skoleåret 2022/23

Søk halltid for skoleåret 2022/23

Innebandy - Klikk for stort bildeI perioden april-mai kan lag og foreninger søke om treningstid for skoleåret 2022/23. Pixabay Frem til 6. mai kan lag og foreninger søke fast treningstid for det skoleåret 2022/23.

Faste treningstider fordeles en gang i året

Faste treningstider i kommunale idrettslokaler tildeles en gang i året. Mot slutten av hvert skoleår bookes det for kommende skoleår/sesong. Timetildelingen utarbeides i samråd med Idrettsrådet.

Søknadsfrist for halltider for skoleåret/ sesong 2022-2023 er 8. mai 2022.

Lag og foreninger som har timetildeling i årets sesong vil få melding i midten av april om at de må søke igjen for neste sesong.

Søk treningstider i BookUp

Her søker du treningstider for skoleåret 2022/23

Dersom du møter på utfordringer, finner du en enkel guide til søknadsskjema her:

Veileder for booking av treningstider i BookUp (PDF, 459 kB)

Ved ytterligere spørsmål, benytt knappen «Start dialog med utleier» i søknadsskjemaet.

Søknadsskjemaet tar utgangspunkt i inneværende sesong, og de som har faste tider i 2021-22 vil finne disse allerede innført i kalenderen.

Man kan gå inn på linken og endre søknaden sin helt frem til fristen. Grunnet begrenset kapasitet ber vi alle, så langt det er mulig, om å søke om omtrent samme antall timer og tidspunkter som i foregående sesong.

Begrunn ønskede endringer i søknadsteksten, og husk og gå over og slett eventuelle overflødige timer som ikke skal brukes neste sesong.

For nye søkere

For å søke om tid i alle kommunens lokaler må man ha en bruker i utleieportalen BookUp, enten som organisasjon eller privatperson. Brukerveiledning på skrift og video for å lage bruker og booke tid finner du her. Nye søkere kan gjerne legge inn tid flere steder eller dager, og presisere i søknadsteksten alternativer og prioriteringer, om man bare ønsker ett alternativ eller så mange som mulig, o.l.

Tips: Som fast bruker av kommunale lokaler er det smart å bli godt kjent med BookUp. Alt som har med bruk av lokalet å gjøre skjer der.

Det er alltid mulig å booke tid i tilgjengelige lokaler på bookup.no.

Kontakt: Kulturkontoret

Jonas Brekke Krossli

Telefon: 986 08 718

E-post: jonas.krossli@holmestrand.kommune.no

Til toppen