Velkommen til Holmestrand gjestehavn!

Ved gjestehavna er det godt med plasser, og fine servicebygg. Velkommen til oss! 

Kart med punkter for ulike servicefunksjoner - Klikk for stort bildeOversikt over havna

Gjestehavna finner du i hovedsak langs bryggekanten i Holmestrand by, hvor det er 600 meter med longside gjesteplasser. Avhengig av båtstørrelsen har vi plass til mellom 50 og 100 båter. 

I nærheten finner du også parken Dulpen, som har en svært populær badeplass. På bølgebryteren kan du fiske. Inne på jernbanestasjon kan en ta heisen opp til toppen, og få en spektakulær utsikt over byen, havna og fjorden. Det finnes gode muligheter for ulike aktiviteter i og rundt byen. 

Flere av øyene i nærheten har gode havner for båtfolket som egner seg for både overnatting og en dagstur. Se våre friluftssider for oversikt over aktiviteter

Fasiliteter i nærheten

I gjestehavna finner du strøm, vann, toalett, dusj, vaskemaskin, kiosk, drivstoff til båt og lekeapparater. Du har fortøyd i Holmestrand by sentrum, og her finner du også restauranter, butikker og vinmonopol. Trådløst nett finner du ved Holmestrand bibliotek på Dr. Graaruds plass. 

Havneavgiften (kl. 20-8) betales i billettautomat ved ankomst.  

Havnevertene ivaretar dere

Havneverter holder til på havnekontoret, dette er skiltet og ligger i Tordenskjoldsgate. Holmestrand Småbåthavn DA drifter gjestehavna og bobilparkeringen for Holmestrand kommune.  

Tilgjengelighet og kontakt

Havnevertene er til stede i sommersesongen fra uke 24 til og med uke 33 mandag til fredag kl. 8-22, og lørdager frem til kl. 23.  Fra 20. mai til fram til sesongstart, og frem til 11. september etter sesongstart er havnevertene her kun i helgene. 
Havnevertene kan nås på tlf 476 53 456.

Priser for gjestehavna

Se priser for gjestehavna

Slik ser det ut i gjestehavna nå

Regler for gjestehavna