Åpningstider sommeren 2020

Sjøen ved Kjanken - Klikk for stort bildeSjøen ved Kjanken Holmestrand kommune I sommer vil det være varierte åpningstider i kommunen. Her finner du en oversikt.

Åpningstider i sommer

Oversikten oppdateres fortløpende.

Holmestrand kommune

Holmestrand kommune har satt i gang arbeidet med å lage en ny kommuneplan. Vi planlegger for møter, undersøkelser, debatt og høringer, og det kommer til å være flere versjoner av selve kommuneplanen før den blir endelig vedtatt i 2022. Forslag til planprogram for kommuneplanens samfunnsdel, og forslag til kommunal planstrategi legges nå ut til offentlig ettersyn, og sendes på høring.

Trygge besøk ute

Sommerferien har allerede begynt for mange. Det er veldig viktig fremover at vi fortsetter det gode arbeidet med å bekjempe koronaviruset. Kommuneoverlegen har en viktig melding til alle innbyggere.

Svært mange hytter ligger slik til at brannmannskapene ikke kan kjøre helt fram

Det finnes over 1700 hytter i Holmestrand kommune. Her følger informasjon til hytteeiere i gamle Sande kommune om en fakturafeil, og til alle hytteeiere om brannsikkerhet.

Vestfold og Telemark har opprettet en ny ordning som innebærer at fylkeskommunen ønsker å inngå partnerskapsavtaler med frivillige organisasjoner. Alle frivillige organisasjoner står fritt til å søke midler. Målet med ordningen er først å fremst å bidra å fremme psykisk helse og utjevne sosial ulikhet.

Det er 5 virksomheter under kommunalsjefen

Vi søker nå en engasjert kommunalsjef for programområdet teknisk, som kan bidra til å imøtekomme dagens og fremtidens muligheter og utfordringer på området.

TIPS 8 Naturvennlig friluftsliv

Ut på tur i sommer?! Miljøavdelingen hos Fylkesmannen gleder seg over at så mange tar i bruk den flotte naturen i området. Fra blankskurte svaberg og frodig edelløvskog ved kysten, til sildrende bekker. Her er det noe for enhver smak!

Happy Pride!

Fredag 26. juni går flagget til topps i flersenterkommunen Holmestrand. Vi heiser regnbueflagget i Hof, Sande og i Holmestrand som et symbol på frihet og likeverd, og flaggene pryder kommunen hele pridehelgen.

Velkommen til Holmestrand gjestehavn!

Holmestrand Småbåthavn DA drifter gjestehavna og bobilparkeringen for Holmestrand kommune. Her er det godt med plasser, og fine servicebygg. I området finnes en bølgebryter som er en populær fiskeplass.

Denne sommeren kommer til å bli annerledes. Holmestrand kommune oppfordrer foreldre og foresatte å gjøre den så trygg og god som mulig for ungdommen.

Årets regndans

Brannfaren i terrenget er normalisert etter helgens regnvær, men det er ikke helt fritt fram å tenne sankthansbål. Det er uansett forbudt i eller nær skogen. Der det garantert ikke fører til brann, er sankthansbål tillatt ved tilrettelagte bålplasser i strandkanten langs kysten.