Hjerte formet med hender

Alle skal ha mulighet til å delta i aktiviteter, uavhengig av alder, kjønn, etnisitet, inntekt, funksjonsnivå eller interessefelt. Se oversikt over lag og organisasjoner i vår kommune!

Dame med mobil, og tekst: Les av vannmåler ved å svare på SMS!

I uke 49 sender kommunen ut SMS til alle som har vannmåler. Vannmåleren skal leses av senest 31. desember, og avlesing kan registreres ved å svare på SMS. Avlesning gir grunnlaget for både årsoppgjøret for 2022, og neste års vann- og avløpsgebyr.

Har du gjort en frivillig innsats i 2022, i frivillighetens år? Bli med og feire frivillighetens dag og frivilligheten - søndag 4. desember!

Illustrasjon av 2023

24. november behandlet formannskapet handlingsprogram 2023-2026 og budsjett 2023.

Gaver og vippsnummer

Det blir en innsamling til innkjøp av julegaver til barn i vår kommune som trenger det! Innsamlingen heter "Barnas jul", og alle som ønsker å bidra kan vippse til #639832.

Holmestrand kommune slår sammen faktura for kommunale avgifter og eiendomsskatt.

Hva skal den nye skolen hete? Navnekonkurranse

Den nye 1.-10. trinnskolen i Sande sentrum står klar til skolestart høsten 2023. Holmestrand kommune lyser nå ut en navnekonkurranse, og alle kan delta.

Sande: lørdag 26. nov med oppmøte på sandetun kl. 1545. Holmestrand: søndag 27. nov med oppmøte på Krana kl. 16. Hof: lørdag 10. desember med oppmøte fra flerbrukshuset kl. 14 (arrangement på biblioteket fra 12)

Julegranene tennes i vår kommune fra slutten av november! Sande, Hof og Holmestrand by skal fylles med julemusikk, nissebarn, lykter og god førjulsstemning igjen. Alle er velkommen!

Blomster, gavesjekk og kunst til prisvinneren

- Tusen takk for innsatsen din i lokalsamfunnet og ikke minst for kunsten, Maria, sa Ordfører Elin Gran Weggesrud da Maria Benestad ble overrasket med kommunens kulturpris under en konsert i Sande kirke søndag 20. november.

Kommunestyret i september 2022

Det er de lokale sakene som påvirker hverdagen din mest. Nå starter siste møterunde før jul for råd og politiske  hovedutvalg, og her kan du lese sakene som skal behandles. Møter i hovedutvalg, formannskap og kommunestyret sendes direkte på kommuneTV.