Unge mennesker holder rundt hverandre

Barne- og familiesenteret har mange kurs og gruppetilbud til foreldre og ungdommer som omhandler barn og unges utvikling og psykiske helse.

illustrasjon strømstøtte

Lotteri- og stiftelsestilsynet forvalter nå tilskuddsordningen til frivillige lag og organisasjoner som følge av de ekstraordinære strømprisene. Ordningen gjelder i perioden april 2022 til mars 2023 og det legges opp til søknadsrunde hvert kvartal.  Søknadsportalen er nå åpen.

Inga Marie Klæboe Faleide ønsker alle elever velkommen til et  nytt skoleår

- Skolen er en viktig arena både for læring, lek og sosial tilhørighet. Den er også nøkkelen til et inkluderende samfunn i sin helhet, sier Inga Marie Klæboe Faleide, kommunalsjef for oppvekst, og ønsker alle elever velkommen til skolestart.

To barn på sykler

Det er skolestart, og for mange ferske førsteklassinger innebærer det deres første virkelige møte med trafikken.

Barn her, hekk her, beskrivelse

Mange barn skal frem og tilbake til skolen i forbindelse med skolestart. Skolebarna trenger både å se og bli sett når de skal navigere i trafikken. Husk å klippe hekken!

Senior klemmer to barn

Har du fylt 65 år, kan du nå bestille time til oppfriskningsdose nummer to (dose fire).

Kommuneplanlegger Håkon Randal med et av FNs bærekraftsmål

Nå kan du, gjennom en nyutviklet kartløsning - se alle innspillene som har kommet inn til ny arealplan.

Hold av datoen: lørdag 10. september

Er du litt interessert i kaninhopping, fotografering, eller bridge? 10. september markerer vi frivillighetens år i Holmestrand kommune, og inviterer til en morsom torgdag for alle innbyggere og frivillige. Bli kjent med ulike aktiviteter og frivillig arbeid, og delta i generasjonslekene!

bilde Christine Meyer med band

Rett etter sommerferien sparkes kulturhøsten i gang, først med årets heisoppgangskonsert fredag, 12. august, etterfulgt av en klassisk konsert på Biorama søndag 14. august. Ta en titt på noen av høstens godbiter her!

Kirkegata med historiske hus i Holmestrand

3.-11. september markerer vi Kulturminnedagene i Holmestrand kommune. Ni foreninger, Vestfoldmuseene og Kulturkontoret jobber sammen for å arrangere åtte dager med kulturhistorisk innhold til glede for folk i alle aldre.