Torunn Østmann, beredskapskooridnator i Holmestrand kommune med informasjon om egenberedskap

Norge er et land som for de fleste er trygt og godt, men samtidig er det ikke alle situasjoner vi kan forutse. Et eksempel er korona, som kom overraskende på oss alle.

Smittetallene er svært høye i Polen. Flere koronasmittede fra Polen har kommet til Norge og Vestfold den siste uken, via Torp. Fra onsdag 28. oktober gjelder nye regler på karantene fra røde land, som for eksempel Polen.

27. oktober 2020 - Ergoterapiens dag

27. oktober 2020 er Ergoterapiens dag. Det blir dessverre ingen fysisk markering av denne dagen, men ergoterapeutenes kompetanse og viktige rolle kan du uansett lære mer om i denne artikkelen.

Kommuneplanlegger Inger Christensen

Over 250 stykker meldte seg til tjeneste i kommunes digitale borgerpanel. Nå har borgerpanelet svart på sin første spørreundersøkelse.

Finn tilskudd til ditt lag eller forening: torsdag 5. november kl. 18 inviteres alle lag og foreninger i Holmestrand kommune til informasjonsmøte om Tilskuddsportalen.

Utkledd barn på Halloween

Den 31. oktober nærmer seg og mange planlegger markering av halloween. Som for alle arrangementer og sosiale sammenkomster denne høsten er fokus på smittevern viktig, slik at ikke feiringen bidrar til økt smittespredning av koronaviruset. Dette innebærer at man reduserer antall mennesker som samles, har fokus på god håndhygiene og holde seg hjemme hvis man er syk.

Dame med maske holder test

Fra og med onsdag 21. oktober flyttes korona-testing på teststasjonen i Tønsberg av voksne og barn over 12 år fra Eik til Stensarmen. Barn i barneskolealder skal fremdeles testes på Eik.

Hender som holder et tre

Eikeren Vannverk IKS (EVIKS) har opprettet et fond for å gjennomføre miljøoptimaliserende tiltak i Eikerenvassdraget. Det kan søkes om midler til gode prosjekter i løpet av oktober måned.

Folk som er med i TV-aksjonsgruppa

Skolejogg, bidrag fra næringslivet, konsert med kulturskolen, dykking etter søppel langs brygga og digitale bøssebærere. Årets TV-aksjon 18. oktober markeres på mange måter i kommunen i år.

Dame står foran en veggtegning som beskriver prosess fra ide til gjennomføring

Har du en gründeridé eller er gründer? Velkommen til Gründersamling i november!