Åpningstider sommeren 2020

Sjøen ved Kjanken - Klikk for stort bildeSjøen ved Kjanken Holmestrand kommune I sommer vil det være varierte åpningstider i kommunen. Her finner du en oversikt.

Åpningstider i sommer

Oversikten oppdateres fortløpende.

Kommunens forskrift om camping, bobil og båthavn endres med virkning fra fredag 12. juni. Tidligere regler for avstand mellom båter oppheves.

Strandliv

Miljørettet helsevern i Vestfold har tatt badevannsprøver i Holmestrand kommune denne uken. Alle prøvene er kategorisert i klasse ”God kvalitet”, foruten Sandviken (stranda). Ved Hillestadvannet frarådes bading på grunn av oppblomstring av blågrønnalger.

Kverntangen i skumring

Årsrapportene til tidligere Sande og Holmestrand kommuner blir politisk behandlet av kommunestyret 24. juni.

Åpen for drop-in

Helsestasjonen for ungdom er åpen for timebestilling og drop-in.

Klokkerjordet i Sande

Kommunen har vedtatt en områderegulering for Sande sentrum, som innebærer at fylkesvei 313 må flyttes lenger øst for å frigjøre mer plass på Klokkerjordet.

Se politiske møter direkte på kommuneTV

Denne uken er det flere politiske møter i utvalgene og i Formannskapet. Alle politiske møter er åpne for publikum, men av smittevernhensyn oppfordrer Holmestrand kommune interesserte til å følge møtene på nett.

Oversiktsbilde over Dulpen

Fra fredag 12. juni kan du dra ut på tur i Holmestrand uten å være så bekymret for hva du skal gjøre om naturen kaller. Alle offentlige toaletter i kommunen åpnes, med trygge smittevernrutiner i tråd med retningslinjer fra kommuneoverlegen.

Hva er viktig for deg

Hva er viktig for deg?-dagen markeres tirsdag 9. juni.

Stine Molstad

Stine Molstad er Holmestrand kommunes nye HR-sjef. Hun kommer fra stillingen som assisterende regiondirektør i Kriminalomsorgen region sør, bor i Tønsberg og er 51 år.

Bli støttekontakt!

Kommunen har nå behov for flere støttekontakter innenfor området "Psykisk helsetjeneste for voksne".