Illustrasjon av mennesker som løper

Regjeringen har tildelt Holmestrand kommune 1.863.000 fra den tredje runden med lokal kompensasjonsordning for næringslivet.

Hus på stabler av mynter

Vi har nå sendt ut eiendomsskatten for 2021

Langøya utenfor Holmestrand by

For 30 år siden var deponiet ved nordenenden av Langøya et enormt krater. I dag er det en unik øy for bading, turer og naturopplevelser. I år blir det åpen sommer på Langøya, og du kan du reise ut gratis med NOAHs sommerbåt.

plakat Kulturminnedager 2021

Kulturminnedagene er en nasjonal markering der kulturminner formidles. 4.-12 september i år braker det løs med omvisninger på Aluminiummuseet, kåseri om sjøfartshistorien i Holmestrand, konsert med musikk fra Agathe Backer Grøndahl i Y-kirken, høstmarked og barneaktiviteter på Reidvin-tunet, en smak av middelalderen i Vassås kirke, Veteranbiltreff på Prestegården i Sande og mye mer. Arrangementene er en del av de overordnede kulturminnedagene.

Svane

Mattilsynet har i fredag ettermiddag bekreftet funn av fugleinfluensa i Holmestrand kommune. Det er svært lite risiko for smitteoverførsel til mennesker, men vi anbefaler et par føre var-tiltak.

Barn og voksen

«God stemning» betyr ikke alltid det samme for barn som for voksne. Hvor mye er det greit å drikke foran barna? Null, ett eller to glass kan være en god pekepinn.

Strand med mennesker på sommeren

Miljørettet helsevern i Vestfold har tatt badevannsprøver i Holmestrand kommune i juni. Hoveddelen av prøvene er kategorisert i klasse ”God kvalitet”, men fire badeplasser ble kategorisert i klasse «mindre god». Ved Hillestadvannet frarådes bading på grunn av oppblomstring av blågrønnalger.

Karianne Rudshaug, Helene Louise Simonsen og Kristian Lekang fra Ungdomsrådet med •	Miljøarbeider Madelene Wårheim Bergfløtt rett før møtet startet

Tidligere i juni arrangerte kommunen et digitalt møte for foresatte og ungdommer. Gikk du glipp av det? Fortvil ikke, her er opptaket.

Valgurne

Det skal være trygt å avgi stemme. Vi vil derfor sørge for å ha et godt smittevern i alle valglokaler. Vi oppfordrer velgere til å benytte seg av hele stemmegivningsperioden fra og med 10. august til og med valgdagen 13. september. På den måten kan vi unngå at mange kommer samtidig for å stemme. Hvis du ikke har mulighet til å stemme i forhåndsstemmeperioden eller på valgdagen, kan du tidligstemme fra 1. juli.

Solsikke i kveldssol

Her finner du en oversikt over endrede åpningstider i Holmestrand kommune i sommer.