Ledelsen gjennomfører egne beredskapsmøter mandag, onsdag og fredag hvor det aktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter.

Kronologisk oversikt Temaside: korona Test deg  Vaksine  Nowy koronawirus

23.01.2021 16.46

Lamper

Hof flerbrukshus er snart innflyttingsklart, og det gleder vi oss til. Huset er først og fremst innbyggernes hus, og vi håper at det fylles med folk og aktiviteter. Nå spør biblioteksjefen i kommunen om innbyggere i Hofområdet vil bli med og fylle huset med lys og lamper.

En pasient ved Holmestrand bo- og behandlingssenter fikk påvist positiv covid-19 test fredag kveld 8. januar.

Sandeeleva

I romjulen 2020 opplevde Norge et av de største kvikkleireskredene i nyere tid. Her informerer Holmestrand kommune om planlagte utbyggingsprosjekter i Sande sentrum, som har faresoner definert til middels faregrad, og generelt om kvikkleire, og hvordan plan- og bygningsloven ivaretar hensyn i kvikkleireområder.

Julie Stensrud og to sykepleiere fra kommunens vaksinasjonsteam

Denne uken startet Holmestrand kommune med vaksinering av beboere på våre sykehjem. Den første som ble vaksinert var Julie Stensrud på 92 år, beboer på Sandetun.

Kvinne sover ved bordet

Går søvnproblemene ut over hverdagen? Da kan søvnkurs være noe for deg.

Denne uka starter vaksineringen! Ordfører og næringssjef roper varsko om om skjenke- og serveringsbransjen. Og kommuneoverlegen har en viktig beskjed til alle. I vår kronologiske oversikt finner du siste nytt om koronasituasjonen i Holmestrand kommune.

Hånd som holder et helsekors

Holmestrand kommune søker robust og erfaren helseleder til spennende og krevende stilling.

Holde hender

Holmestrand kommune ligger idyllisk til ved Oslofjorden mellom Drammen og Tønsberg. Holmestrand kommune har ca. 25 000 innbyggere og om lag 2000 medarbeidere. Vi har nå en rekke ledige stillinger som sykepleiere.

Familie i solnedgang

Handlingsprogram, budsjett og økonomiplan ble behandlet i kommunestyret 16. desember.

Sprøyter

Er du i risikogruppen og ønsker å ta årets influensavaksine, kontakter du din fastlege.