MUSTI: 18 år gamle Ugbad Musti ble en av Øyafestivalens store snakkiser i fjor. I juni kommer hun til Tønsberg.

Artister som Metteson og Musti står på scenen når nesten 5 000 ungdomsskoleelever fra Færder, Holmestrand, Horten og Tønsberg inviteres til festival 14. og 15. juni. Festivalen er en del av Den kulturelle skolesekken (DKS), og er et samarbeid mellom de fire kommunene.

Ung syklist som kommer syklende frem fra bak en hekk

Eier eller disponerer du en eiendom med avkjørsel til veg eller gang- og sykkelveg, eller ligger eiendommen din inntil et vegkryss? Da har du ansvar for å sørge for fri sikt ved din avkjørsel og mot vegkryss.

plakat Frivillighetens torg og generasjonslekene

Vi heier på frivilligheten og inviterer alle frivillige, lag og foreninger og alle innbyggere til Frivillighetens torg. Her kan foreninger vise frem det dere brenner for og rekruttere nye medlemmer. Meld på ditt lag eller forening!

Holmestrand kommune starter pårørendeskole 30. august. Pårørendeskolen er for deg som er pårørende eller nær venn til en person med demens.

Det er vår, og med sol og varme kommer det flere myke trafikanter på veien. Nå er det viktig å huske på å få blikkontakt og sørge godt samspill i trafikken. Det blir tryggere – og hyggeligere!

Arbeidere bygger i solnedgang

I Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL) sin boligvennlighetskåring er Holmestrand den kommunen i Vestfold som lykkes best med å legge til rette for boligbygging.

Kommuneplanlegger Håkon Randal arbeider med Holmestrand kommune sin nye kommuneplan

1. mars gikk fristen ut for å sende inn innspill til kommuneplanens arealdel, og det kom inn ca 120 innspill til endringer.

Rådhuset i Holmestrand 1905

I april lanseres fire kulturløyper i Holmestrand kommune: Holmestrand sentrum nord, Sande sentrum, Hof sentrum og Industrien i sentrum (Holmestrand). En fin påskeaktivitet for hele familien: Ta Rebus-utfordringen og sikre deg påskesjokoladen.

Ordfører Elin Gran Weggesrud og havnesjef Britt Svendsen jubler over å bli kåret til "Årets båtkommune 2022"

Holmestrand kommune har blitt kåret til årets båtkommune 2022 av Kongelig norsk båtforbund. Prisen ble utdelt 5. april, i sjøfartsdirektoratets lokaler i Haugesund.

Elevene sitter oppstilt

For å motvirke ensomhet blant eldre under koronapandemien, ble samarbeidsprosjektet: "Julekulens historie" gjennomført i 2021. Prosjektet handler om møter på tvers av generasjoner. Nylig samlet alle deltakerne i "Julekulens historie" seg, for å si noe om hvordan de hadde opplevd prosjektet.