06.12.2021 15.28

Ordfører Elin Gran Weggesrud demonstrerer bruk av munnbind

- Vi må dempe smittetrykket, og går nå ut med forsterkede råd til befolkningen, sier Elin Gran Weggesrud, ordfører i Holmestrand kommune.

Kvinne i orange solnedgang

Hele 1 av 3 kvinner og jenter blir utsatt for fysisk eller seksuell vold minst én gang i løpet av livet. 25. november er den internasjonale dagen for avskaffelse av vold mot kvinner.

Jente som holder frem et løvblad med et hjerte på

I perioden 18. november til 9. desember gjennomfører Holmestrand kommune en kartlegging av innbyggeres meninger knyttet til forebyggende tilbud og tiltak til barn, unge og deres familier i vår kommune.

Munnbind

For å forhindre smitte til pasienter og brukere gjennom uvaksinert helsepersonell innføres fra i dag lokale retningslinjer i Holmestrand kommune.

Kommuneplanlegger Håkon Randal med FNs bærekraftsmål 11: bærekraftige byer og lokalsamfunn

Forslag til planprogram for kommuneplanens arealdel behandles politisk av formannskapet i november. Etter den politiske behandlingen vil det være mulig å gi høringsinnspill på planprogrammet, og spille inn forslag til fremtidig bruk av arealer i Holmestrand kommune.

Faktura for kommunale avgifter termin 4/2021 er sendt ut. Den får du om du eier en bolig, fritidsbolig, eller næringsbygg i Holmestrand kommune. Kommunale avgifter dekker vann og avløp dersom eiendommen din er tilknyttet offentlig nett, renovasjon for private husholdninger, samt feiing og tilsyn.

Velkommen til informasjonsmøte 7. desember

I samarbeid med Visit Vestfold arbeider kommunen med å gjøre Holmestrandsregionen til en enda mer attraktiv destinasjon med et bærekraftig reiseliv. Møtet 7. desember er avlyst.

fakkeltog i Sande

I år kan vi glede oss til den gode stemningsfulle juletiden igjen. Etter digital julegrantenning i fjor er det mange som vil bidrar i år til en førjulstid med tradisjonelle nissetog, fakkeltog, julegrantenninger, julemarkeder og stemningsfulle julekonserter i kirker og kultursaler. OBS: Husk Hold deg hjemme hvis du er forkjølet, hold god avstand, bruk munnbind hvis det blir trangt, husk god hoste- og håndhygiene.

Statistisk sentralbyrå har kommet med nye tall for befolkningsveksten i landet, og Holmestrand kommune er blant topp fem i Norge, og den kommunen som vokser mest i Vestfold og Telemark fylke samt i Drammensregionen.

Frivillighetsprisen 2021 overrekkes av ordfører til Martin Vadet

Martin Vadet, leder i Holmestrand skateboardklubb - har i mange år jobbet for å etablere et skatemiljø i kommunen. Innsatsen har nylig resultert i en skatepark på Gjøklep. Lørdag ble Martin overrasket med årets frivillighetspris fra Holmestrand kommune.