Nyveien med utsikt til sjøen og skilt som viser at Nyveien er stengt for gjennomgjøring

Det har oppstått en vannlekkasje i Nyveien i Holmestrand by. Det er helt nødvendig å utbedre denne, og vi må av den grunn stenge Nyveien. Nyveien stenges mandag 16. januar fra klokka 18 i anslagsvis tre uker.

Illustrasjon av tre mennesker i aktivitet, en av dem i rollestol.

Det er åpnet for ny søknadsrunde i tilskuddsordningen til mangfolds- og inkluderingstiltak i idrett og fysisk aktivitet. Søk innen 16. februar klokken 13.

Forventningsfull smårolling blir fersket i å male ned veggen på badet med maling i ulike farger

Barne- og familiesenteret har mange kurs og gruppetilbud til foreldre og ungdommer som omhandler barn og unges utvikling og psykiske helse.

Kommuneplanlegger Håkon Randal med bærekraftsmål 17: Samarbeid for å nå målene

- Det har vært en grundig og bred prosess der forslagsstillere, administrasjonens fagfolk og politikerne i kommuneplanutvalget har blitt involvert, sier kommuneplanlegger Håkon Randal, om arbeidet med areainnspill til kommunens nye arealdel.

Familie på tur

Bli tobakksfri med Frisklivssentralen! Kurset er gratis, og starter i februar. Røykere får tilbud om å delta i et pilotprosjekt der de får gratis legemidler til røykeslutt. Tar du utfordringen?

tegning av 3 mennesker hvor skrivesaker og annet flyr i luften rundt dem

Velkommen til undersøkelse for deg som er pårørende til noen som mottar kommunale helse- og omsorgstjenester. Her kan du gi tilbakemelding på hvordan du opplever å bli involvert og ivaretatt som pårørende i Holmestrand kommune.

Traktor som brøyter veien i Holmestrand by

Brøytemannskapet i Holmestrand kommune har jobbet siden onsdag morgen med de store snømengdene som kom fra morgentimene. Også de neste dagene er det meldt store mengder med snø.

Snøvær i Holmestrand 4. januar 2023

På bakgrunn av krevende kjøreforhold ser vi oss nødvendig å kun prioritere nødvendig helsehjelp i hjemmet.

Handlevogn og paragrafer

Er du næringsdrivende i Holmestrand kommune, og ønsker å vite mer om hvordan du kan bli leverandør til det offentlige? Velkommen til seminar 11. januar i Hof!

Chatboten Juno med tekstboble "Spørsmål? Jeg hjelper gjerne!"

Fra 2023 vil vår chatbot Juno ikke lenger jobbe i Holmestrand kommune.