1000 TAKK!

Denne uka er det det 1000 dager siden vi ble en ny kommune! 1000 TAKK til ansatte, politikere, lag og foreninger, bedrifter og innbyggere! Dere bidrar hver eneste dag til et trivelig og trygt lokalsamfunn. Vi gleder oss til fortsatt samarbeid for å skape en enda bedre kommune.
Les mer og se bilder

26.09.2022 23.44

Kommunestyret under et møte i Holmestrand bibliotek i 2020

Det er de lokale sakene som påvirker hverdagen din mest. Nå starter den politiske høsten opp for fullt, og du kan lese sakene kommunens folkevalgte skal behandle, og høre diskusjonen under selve behandlingen.

Familie på tur

Folkehelse er helsetilstanden i en befolkningsgruppe. I Holmestrand kommune har vi fokus på forebyggende og helsefremmende innsats på tvers av sektorer og i samskaping med frivilligheten og lokale organisasjoner for å skape best mulig livskvalitet for befolkningen.

Barn leker i gresseet

Har du lyst til å jobbe som støttekontakt og gjøre noe meningsfylt for andre? Barnehabilitering utenfor institusjon søker nye støttekontakter for barn og unge i alderen 0-18 år.

plakat den internasjonale eldredagen

FNs internasjonale eldredag markeres 1. oktober hvert år siden 1990. Bli med på årets markeringer i Sande, Hof og Holmestrand.

Bilde av hovedinngang til Kjærsenteret

Beboere og besøkende til Kjærsenteret ønsker seg en ny frisør og fotpleier inn i de ledige lokalene ved Kjærsenteret aktivitetssenter.

Mennesker utgjør en pil

Holmestrand kommune vokser prosentvis mest i folketallet i Vestfold med 1,06 prosent i løpet av årets første halvår.

Dame med vaksine som trekkes opp

Europeiske legemiddelmyndigheter anbefalte 1. september en godkjenning av oppdaterte koronavaksiner, såkalte variantvaksiner, fra Pfizer/BioNTech og Moderna.

Glad senior som tegner et hjerte med fingrene

Sjakk, snekkerverksted, gågruppe og kunstgruppe. Tilbudet er variert på våre aktivitetssentre! Her finner du en oversikt over faste aktiviteter siste halvår i 2022 ved Sandetun aktivitetssenter og Kjærsenteret aktivitetssenter.

Grønne planter i et veksthus

Jordbruksforetak, veksthus og vanningslag kan nå registrere seg for strømstøtte.

I årets kommunebarometer gjør Holmestrand kommune det spesielt bra innenfor miljø og barnevern

Holmestrand kommune kommer på en solid 39. plass blant landets 356 kommuner i årets kommunebarometer fra kommunal rapport. Innenfor miljø og ressurser er kommunen på topp 10 i landet, og i sektoren barnevern ligger vi på en 23. plass.