Åpningstider sommeren 2020

Sjøen ved Kjanken - Klikk for stort bildeSjøen ved Kjanken Holmestrand kommune I sommer vil det være varierte åpningstider i kommunen. Her finner du en oversikt.

Åpningstider i sommer

Oversikten oppdateres fortløpende.

Parken Dulpen i Holmestrand sentrum

Holmestrand kommune har plassert ut temperatursensorer i vannet på Nordre Jarlsberg brygge og på Dulpen. I et Vestfoldsamarbeid kan vi nå levere helt oppdaterte badetemperaturer – døgnet rundt.

Parken Dulpen i Holmestrand sentrum

Opplev Holmestrand! En herlig perle perfekt for det gode sommerliv. Du finner bade- og båtliv, friluftsopplevelser, varierte butikker og spisesteder i Holmestrand kommune.

Thomas Gangsø-Bolstad, leder av Barnevernvakta i Vestfold.

- Foreldre må ta ansvar for barna sine selv om de har blitt ungdommer, sier Thomas Gangsø-Bolstad, leder av Barnevernvakta i Vestfold. Han er bekymret for at mange foreldre ikke vet hva barna driver med i sommerferien.

Smittevernråd for unge voksne

Holmestrand kommune erfarer at mange unge voksne i ulike sosiale sammenhenger nå har adferd som ikke ivaretar smittevernrådene for å forebygge koronasmitte.

Holmestrand kommune

Holmestrand kommune har satt i gang arbeidet med å lage en ny kommuneplan. Vi planlegger for møter, undersøkelser, debatt og høringer, og det kommer til å være flere versjoner av selve kommuneplanen før den blir endelig vedtatt i 2022. Forslag til planprogram for kommuneplanens samfunnsdel, og forslag til kommunal planstrategi legges nå ut til offentlig ettersyn, og sendes på høring.

Trygge besøk ute med 1 meters avstand

Sommerferien har allerede begynt for mange. Det er veldig viktig fremover at vi fortsetter det gode arbeidet med å bekjempe koronaviruset. Kommuneoverlegen har en viktig melding til alle innbyggere.

Svært mange hytter ligger slik til at brannmannskapene ikke kan kjøre helt fram

Det finnes over 1700 hytter i Holmestrand kommune. Her følger informasjon til hytteeiere i gamle Sande kommune om en fakturafeil, og til alle hytteeiere om brannsikkerhet.

Vestfold og Telemark har opprettet en ny ordning som innebærer at fylkeskommunen ønsker å inngå partnerskapsavtaler med frivillige organisasjoner. Alle frivillige organisasjoner står fritt til å søke midler. Målet med ordningen er først å fremst å bidra å fremme psykisk helse og utjevne sosial ulikhet.

TIPS 8 Naturvennlig friluftsliv

Ut på tur i sommer?! Miljøavdelingen hos Fylkesmannen gleder seg over at så mange tar i bruk den flotte naturen i området. Fra blankskurte svaberg og frodig edelløvskog ved kysten, til sildrende bekker. Her er det noe for enhver smak!

Happy Pride!

Fredag 26. juni går flagget til topps i flersenterkommunen Holmestrand. Vi heiser regnbueflagget i Hof, Sande og i Holmestrand som et symbol på frihet og likeverd, og flaggene pryder kommunen hele pridehelgen.